Facebook Pixel Άρης: "Πονοκέφαλος" Καρυπίδη και Άρη με Μήτογλου - Μόνο έτσι λύνεται το ζήτημα
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-14 18:45:00

"Πονοκέφαλος" Καρυπίδη και Άρη με Μήτογλου - Μόνο έτσι λύνεται το ζήτημα

Sportdog Team
"Πονοκέφαλος" Καρυπίδη και Άρη με Μήτογλου - Μόνο έτσι λύνεται το ζήτημα

Ο Άρης καλείται να λύση το αγκάθι Μήτρογλου, στον οποίο, σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, θα πρέπει άμεσα να καταβληθούν 350.000 ευρώ.

 

Άρης: Ο Άρης καλείται να λύση το αγκάθι Μήτρογλου, στον οποίο, σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, θα πρέπει άμεσα να καταβληθούν 350.000 ευρώ.

Ποσό σαφώς πολύ μεγάλο που ήταν μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς πως από την ώρα που έφυγε ο παίκτης από την ομάδα, οι Κιτρινόμαυροι ήταν συνεπείς στις δόσεις των 50.000 ευρώ, εκτός από μία, η οποία καθυστέρησε μία εβδομάδα. Κι εκεί πάτησε η πλευρά του παίκτη και κινήθηκε νομικά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία διαπραγμάτευση με τον ποδοσφαιριστή για την ώρα να δείχνει μία αδιάλλακτη στάση, πατώντας στην απόφαση του οργάνου της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ Άρης είναι ξεκάθαρη πως το θέμα θα λυθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είτε με συμφωνία για νέο διακανονισμό, είτε στην έσχατη περίπτωση με… μπράφ καταβολή του ποσού, μέσα στα χρονικά όρια που υπάρχουν.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικεί η ομάδα, ωστόσο προφανώς πλέον και το πάθημα Μήτρογλου γίνεται… μάθημα για μελλοντικές κινήσεις.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 εκατομμύρια ο Μαρινάκης για Χάμες, Μαρσέλο, Βρσάλικο - Τα... έσπασε με Μίτσελ, γκρίνια για Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags