Μπόρις Κλέιμαν: Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ισραηλινός τερματοφύλακας είχε εμπλακεί στην ιστορία με την 18χρονη σε μπαρ στο Κολωνάκι ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως ξεκινάει διαδικασίες για λύση συμβολαίου τόσο του ίδιου, όσο και του συμπαίκτη του Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Βέβαια η ιστοσελίδα sport5 από το Ισραήλ βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι μιας και με ρεπορτάζ που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Βόλου κάνοντας μήνυση για συναισθηματική δυσφορία και άδικη απόλυση.

«Ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ, Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να αφήσει ελεύθερο τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και μίλησε εναντίον του δημόσια ακόμα και πριν την αστυνομική έρευνα αποδίδοντας αναπόδεικτες πράξεις στον γκολκίπερ. Τώρα αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση δύο μέρες αργότερα και αναμένοντας την ολοκλήρωση της έρευνας, ο Κλέιμαν σκοπεύει να μηνύσει τον σύλλογο για συναισθηματική δυσφορία και άδικη απόλυση», αναφέρει το ρεπορτάζ για τις σκέψεις του Μπόρις Κλέιμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε… δικαιώματα ο Αλμέιδα - "Ξεβράκωτη" η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη - Τυχερός που ήταν αυτός ο Ολυμπιακός

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr