Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η αξιολόγηση του Γιοβάνοβιτς για τα «βαριά» χαρτιά που δεν έπιασαν φέτος στον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-17 19:26:00

Η αξιολόγηση του Γιοβάνοβιτς για τα "βαριά" χαρτιά που δεν έπιασαν φέτος στον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σαφή εικόνα των δυνατοτήτων όλων των παικτών του ρόστερ του, γι’ αυτό καμία απόφασή του για τη νέα σεζόν δεν θα παρθεί παρορμητικά.

Ο Παναθηναϊκός με τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει το απίστευτο. Με το τέταρτο μπάτζετ στην Ελλάδα και χωρίς καμία εμπλοκή στο παρασκήνιο, να βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία και σε θέση ισχύος έναντι της ΑΕΚ για τον τίτλο. Ανεξάρτητα από το αν ο μεγάλος στόχος θα επιτευχθεί, δεν υπάρχει τρόπος η χρόνια να θεωρηθεί αποτυχημένη. Χωρίς την ίδια στιγμή αυτό να σημαίνει, ότι αν τελικώς χαθεί το πρωτάθλημα, δεν θα υπάρξει απογοήτευση. Έχουμε φτάσει, άλλωστε, έξι μόλις στροφές πριν το τέλος.

Για να γίνει πράξη η φετινή υπέρβαση, έπρεπε παίκτες όπως ενδεικτικά ο Κουρμπέλης, ο Ιωαννίδης, ο Τσέριν να κάνουν αντίστοιχα μεγάλες υπερβάσεις. Υπήρχαν κι άλλοι, όμως, που για διαφορετικούς λόγους δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Στη συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσονται για παράδειγμα ο Βέρμπιτς και ο Μπέρναρ.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σαφή εικόνα των δυνατοτήτων όλων των παικτών του ρόστερ του. Γι’ αυτό καμία απόφασή του για τη νέα σεζόν δεν θα παρθεί παρορμητικά. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι ποδοσφαιριστές με αποδεδειγμένα μεγάλη ποιότητα όπως χαρακτηριστικά συνιστούν ο Μπέρναρ και ο Βέρμπιτς, προβλέπεται να συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα. Με νέες συνθήκες, ολόκληρη προετοιμασία και ακόμη καλύτερο ρόστερ, θα έχουν την ευκαιρία τους να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό. Ειδικά μάλιστα ο Βέρμπιτς, που φέτος ήταν απίστευτο το βάρος που κουβαλούσε ο Σλοβένος λόγω, κυρίως, της απίστευτης ιστορίας με την πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του.

Μια μικρή επισήμανση μόνο ακόμα. Η απόφαση του Παναθηναϊκού είναι να μην φύγει κανείς επειδή φέτος δεν τα πήγε τόσο καλά. Αλλά αν έρθουν προτάσεις, τότε θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν εκείνη τη στιγμή από την ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος των πλέι οφ - Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΠΑΟ στην ισοβαθμία! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags