Facebook Pixel Αλλαγές σε χαφ και εξτρέμ - Τελειώνουν οριστικά δύο το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-17 21:07:00

Αλλαγές σε χαφ και εξτρέμ - Τελειώνουν οριστικά δύο το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αλλαγές σε χαφ και εξτρέμ - Τελειώνουν οριστικά δύο το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή με τον Γκατούζο σε θέση φαβορί, όμως οι εκκαθαρίσεις παίκτων στο ρόστερ που δεν υπολογίζονται προχωρά στην ομάδα, ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες εξελίξεις.

Οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι με το που ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, ο Ντιαντέ Σαμασέκου θα επιστρέψει στη Χόφενχαϊμ, καθώς θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του και ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να τον κρατήσει. Άλλωστε πέρα από κάποιες εκλάμψεις, ο παίκτης ούτε πολλές ευκαιρίες πήρε, ούτε κάτι το ιδιαίτερο έδειξε όταν πατούσε χορτάρι.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται ν' ακολουθήσει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς και εκείνου το μέλλον στο λιμάνι κρίνεται εξαιρετικά δυσοίωνο. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024, αλλά όπως αναφέρουν και οι Τούρκοι θα βρεθεί φόρμουλα για να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους το καλοκαίρι.

Οι Τούρκοι βέβαια έχουν αποκαλύψει κι άλλα για το μέλλον του. Άλλο που δεν ήθελαν μάλιστα οι γείτονες να ξαναμπλέξουν τον Γκάρι στα σενάριά τους για (μίνιμουμ) δύο τουρκικούς συλλόγους. Βλέποντας ότι ο Ροντρίγκες χάνει πλέον τη θέση του στο βασικό πλάνο του Ζοσέ Ανιγκό, θεωρούν ότι είναι ανοιχτός ο δρόμος για να αναχωρήσει γι’ άλλες πολιτείες το καλοκαίρι. Εκτιμούν λοιπόν ότι αν φύγει από τον Ολυμπιακό (το πιθανότερο δηλαδή), τότε το πιθανότερο είναι να μετακομίσει στη γειτονική χώρα. Εκεί όπου άλλωστε έχει και το καλύτερο όνομα στην πιάτσα, λόγω της πολύ καλής παρουσίας του αρχικά στη Γαλατάσαραϊ και κατόπιν στη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags