Ολυμπιακός: Πρόσωπο των ημερών έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στο Λιμάνι ο Ισίδωρος Κουτσίδης, καθώς ο νεαρός στόπερ (γεννημένος το 2004) βρέθηκε σε αποστολή των Πειραιωτών μετά από απόφαση του Ζοσέ Ανιγκό - Που, αν μη τι άλλο, αποτελεί γενική παραδοχή ότι "κόβει" το μάτι του σε ταλέντα.

Ο Ι. Κουτσίδης, μάλιστα, είχε βρεθεί στον ΠΑΟΚ το 2016 από την Δόξα Δράμας και εξελίχθηκε σε έναν πολλά υποσχόμενο στόπερ. Ψηλός και, ταυτόχρονα, δυνατός και γρήγορος. Προφανώς είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ ξεχωρίζει και για την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι εκτός από στόπερ μπορεί να δώσει λύσεις και ως αμυντικός μέσος.

Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 (έπιασε Λιμάνι το καλοκαίρι του 2021), συμμετέχει στις υποχρεώσεις της β΄ ομάδας και για την περίπτωσή του είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Μπενφίκα όσο και η Μαν. Γιουνάιτεντ, που έχουν πολύ καλό δίκτυο σκάουτινγκ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γεράσιμο Λυμπέρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Super League 2, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για τον νεαρό άσο!

"Δυνατός, δεν φοβάται, μπαίνει δυνατά στις φάσεις - Αυτά περιμένει ο Ολυμπιακός - Τι ακούγεται για Κουτσίδη"

"Χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική σωματοδομή του. Έχει ύψος 1,93μ. είναι δυνατός, δεν φοβάται και μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Χρησιμοποιεί σε καλό επίπεδο και τα δύο πόδια του, ενώ για τη θέση του έχει και μια καλή τεχνική", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Ολυμπιακός περιμένει πράγματα από τον Κουτσίδη και βάσει όσων ακούγονται θα τις πάρει τις ευκαιρίες του στο εγγύς μέλλον".

"Μοιάζει με Μέλμπεργκ - Βάλ' τον με Σωκράτη - Γιατί ταιριάζει με Παπασταθόπουλο"

Με ποιον θα υποστήριζες ότι μοιάζει στο παιχνίδι του;

"Μοιάζει ελάχιστα με τον Μέλμπεργκ στο παιχνίδι του. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς να λέμε για το πώς μοιάζει. Ο χρόνος θα δείξει".

Από το υλικό που έχει τώρα ο Ολυμπιακός, με ποιον θα ταίριαζε να συνυπάρξει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Θα ταίριαζε με ένα σαν τον στυλ Παπασταθόπουλου, ο οποίος είναι πιο έμπειρος και θα του μάθει τη θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τυφώνας" από Γκάμπια για Ολυμπιακό! Καθαρός εκτελεστής - Θέλει να γίνει Κριστιάνο Ρονάλντο