Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: "Τι έγραψα και θύμωσε μαζί μου ο Μελισσανίδης - Η απαίτηση Σαββίδη για Τσίπρα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-25 20:40:00

Τριανταφυλλόπουλος: "Τι έγραψα και θύμωσε μαζί μου ο Μελισσανίδης - Η απαίτηση Σαββίδη για Τσίπρα"

Sportdog Team
Τριανταφυλλόπουλος: "Τι έγραψα και θύμωσε μαζί μου ο Μελισσανίδης - Η απαίτηση Σαββίδη για Τσίπρα"

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε γιατί... έφαγε πόρτα από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αν και είναι φίλος του ιδιοκτήτη και οπαδός της ομάδας.
 

Για τη διαμάχη Μελισσανίδη και Μαρινάκη, τον Ιβάν Σαββίδη και την ανάρτηση που έκανε μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τη μάχη Μελισσανίδη - Αλαφούζου - Μαρινάκη: «Όλα τα νεύρα του Μαρινάκη οφείλονται στις σχέσεις του με τον Μελισσανίδη. Δεν τον πειράζει αν το πάρει ο Παναθηναϊκός που είναι ο παλιός του αντίπαλος, δεν θέλει να το πάρει η ΑΕΚ. Γιατί μπαίνει στη μέση ο τσαμπουκάς και ο εγωισμός του καθενός στη μέση. Τους ρώτησα γιατί τσακώνονται; Όχι μου απάντησαν. Ήθελα να τους πάω για φαγητό και τους δύο αλλά δεν έγινε κάτι. Θύμωσε μαζί μου ο Μελισσανίδης γιατί στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο Αλμέιδα έδειξε τα γεννητικά του όργανα και παίξαμε το βίντεο και είπαμε ότι αν γινόταν αυτό κάπου αλλού θα τιμωρούνται με ισόβειο αποκλεισμό ο προπονητής. Θύμωσε, ξύδι. Δεν με κάλεσε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Δεν μπορώ να παρακάμψω το ρεπορτάζ ούτε για τη μάνα μου».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Εγώ τον λέων ΙΒΑΝ γιατί συνεχώς πληρώνει. Συναντηθήκαμε μια δυο φορές. Ήταν να κάνουμε ένα κανάλι μαζί και μου ζήτησε 70 Τσίπρα και 30 Μητσοτάκη και του είπα οτι εγώ είμαι του 50-50. Ποιος άλλος θα έλεγε όχι;».

Για την ανάρτηση που έκανε: «Βγήκε ο Βαρούχας και αναρωτιέμαι αν ήταν διαιτήτης. Δεν ακουμπάει την μπάλα ο παίκτης του Ολυμπιακού και ορθώς δείχνει πέναλτι. Φταίει ο διαιτητής που έχασες».

Για το αν θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα σε πιθανή κατάκτηση από την ΑΕΚ: «Θα πανηγυρίσω αν κερδίσει η ομάδα που θα παίξει ωραία μπάλα. Στόχος είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags