Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Το… 0-5 στο ημίχρονο και οι αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-28 15:48:00

Νικολακόπουλος: "Το… 0-5 στο ημίχρονο και οι αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Το… 0-5 στο ημίχρονο και οι αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού" (Audio)

Το μεγάλο πρόβλημα με Ανιγκό στο Λιμάνι και οι νέες δοκιμές για το αρχικό σχήμα ενόψει του φινάλε των πλέι οφ.

Με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την παρατήρηση πως στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο, οι Πειραιώτες στα πρώτα ημίχρονά τους δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ, αντιθέτως έχουν δεχθεί γκολ σε όλα.

Κάπως έτσι πηγαίνουν συνεχώς στο ημίχρονο χάνοντας (0-1 από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης και 0-2 από Παναθηναϊκό), και να είναι η ομάδα γεμάτη άγχος και εκνευρισμό, προσπαθώντας να κυνηγάει εκείνη το σκορ, με αποτέλεσμα τις τρεις συνεχόμενες ήττες, αφού μόνο με τον ΠΑΟΚ μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο ρεπόρτερ του Ουλμπιακού είπε πως περιμένει να ξεκινήσουν ο Ραμόν και ο Χουάνγκ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα παραμείνουν στην ενδεκάδα ο Βρουσάι και ο Ανδρούτσος.

Σχολίασε, επίσης, ότι ο Εμβιλά και ο Ρέαμπτσιουκ μοιάζουν πολύ κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι, και ότι ο Μπα κάνοντας τόσα λάθη στα τελευταία παιχνίδια καλό θα ήταν να ξεκουραστεί και να πάρει τη θέση του κάποιος άλλος στόπερ.

Τέλος, τόνισε ότι το σωστό θα ήταν να αρχίσει να παίρνει κάποιες ευκαιρίες και ο Μπουτούτσι, αφού έτσι όπως πάει ο Ολυμπιακός θα τον διώξει χωρίς να τον έχει δει ποτέ.

Μετά από ερώτηση του Αντώνη Καρπετόπουλου για το σύστημα που ακολουθεί ο Σρέντερ, υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού, απάντησε ότι συνήθως παίζει με τέσσερις στην άμυνα, αλλά έχει παίξει και πολύ με τρεις στόπερ, ειδικά όταν πήρε πρωτάθλημα στο Βέλγιο με την Μπριζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags