Facebook Pixel ΑΕΚ - Γκαρσία: Τρελαμένοι οι Σκωτσέζοι! «Μεταγραφή… αριστούργημα για Σέλτικ»
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-29 22:18:00

Τρελαμένοι οι Σκωτσέζοι με Λιβάι Γκαρσία! «Μεταγραφή… αριστούργημα για Σέλτικ»

Sportdog Team
Τρελαμένοι οι Σκωτσέζοι με Λιβάι Γκαρσία! «Μεταγραφή… αριστούργημα για Σέλτικ»

Είναι ένας παίκτης που πρέπει να έχουν οι Καθολικοί στα μάτια τους ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης, λένε.

ΑΕΚ - Γκαρσία: Τρελαμένοι είναι οι Σκωτσέζοι με την περίπτωσή του και τον χαρακτηρίζουν μεταγραφή... αριστούργημα για τη Σέλτικ

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν η κίνηση του Ματίας Αλμέιδα που άλλαξε τα δεδομένα στη φετινή ΑΕΚ! Ο Αργεντινός τεχνικός άλλαξε θέση στον μεσοεπιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάνγκο, προωθώντας τον από τις πτέρυγες στην κορυφή της επίθεσης. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον προπονητή της Ένωσης.

Ο 25χρονος μετρά 18 γκολ και 6 ασίστ και πλέον αποτελεί «καυτό» περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του «Δικέφαλου» αετού, με την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να εκτινάσσεται κατά 1 εκατ.Ευρώ σε σχέση με πέρσι τον Ιουνίου (που ήταν στα 4 εκατ.Ευρώ).

Ο Γκαρσία όπως αναφέρουν σκωτσέζικα ΜΜΕ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέλτικ, η οποία σχεδιάζει τις κινήσεις της για την επόμενη σεζόν, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να μην διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον παίκτη της ΑΕΚ. Η στάση του Έλληνα ομογενή τεχνικού γύρω από την υπόθεση έδωσε τροφή για αποθεωτικά σχόλια στον σκωτσέζικο Τύπο για τον ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων»

«Η Σέλτικ μπορεί να πετύχει το μεταγραφικό αριστούργημα υπογράφοντας επιθετικό» είναι ο τίτλος σε ρεπορτάζ του "thecelticbhoys". «Με τον Λιέλ Αμπάντα να συνδέεται έντονα με μια απομάκρυνση από τη Σέλτικ, η υπογραφή κάποιου σαν τον Γκαρσία έχει τη δυνατότητα να είναι ένα μεταγραφικό αριστούργημα», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

«Ο Γκαρσία έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σεζόν ως επιθετικός. Αλλά με προηγούμενα χρόνια, ήταν εξτρέμ, ικανός να παίξει και στις δύο πλευρές», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, το οποίο θεωρεί, ότι ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας παίκτης που πρέπει να έχουν οι Καθολικοί στα μάτια τους ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags