Facebook Pixel Λεβαδειακός: "Βράζουν" στον Λεβαδειακό με Σιδηρόπουλο: "Ένας elite διαιτητής μας έριξε κατηγορία"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-29 23:14:00

"Βράζουν" στον Λεβαδειακό με Σιδηρόπουλο: "Ένας elite διαιτητής μας έριξε κατηγορία"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βράζουν" στον Λεβαδειακό με Σιδηρόπουλο: "Ένας elite διαιτητής μας έριξε κατηγορία"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλοι είναι οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού μετά το 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τις αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις του Λεβαδειακού για το γεγονός πως παίχτηκαν συνολικά 20 λεπτά καθυστερήσεις στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι Βοιωτοί έλεγαν χαρακτηριστικά ότι είναι κατάντια ό,τι έγινε σήμερα στην έδρα του Παναιτωλικού, με έναν elite διαιτητή (Τάσο Σιδηρόπουλο) να τους ρίχνει κατηγορία -όπως σημείωναν.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Λεβαδειακού θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός πως παίχτηκαν συνολικά 20 λεπτά καθυστερήσεις στην αναμέτρηση (8' στο πρώτο ημίχρονο και 12΄ στο δεύτερο), ενώ παράλληλα, πιστεύουν πως ο Κολοβός θα έπρεπε να αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο και πως δεν υπάρχει το πέναλτι που δίνεται, ενάμιση λεπτό μετά τον χρόνο καθυστερήσεων που είχε υποδεχθεί.

Τέλος, όπως διαρρέουν, η απόφαση του Σιδηρόπουλου να δώσει ένα πέναλτι, το οποίο τελικά πάρθηκε πίσω με τη βοήθεια του VAR λέει επίσης πολλά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανάσα" παραμονής για ΠΑΣ και Αστέρα, μεγάλοι χαμένοι Ιωνικός, Λεβαδειακός - Η βαθμολογία των πλέι άουτ (ΦΩΤΟ)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags