Facebook Pixel Ερνάν Κρέσπο: Δείτε ποιες ομάδες προπόνησε ο προπονητής
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-02 13:24:00

"Πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά ο Κρέσπο - Υπερομάδα με Σεμέδο - Ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά ο Κρέσπο - Υπερομάδα με Σεμέδο - Ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό"

"Θα αντέξει στο Λιμάνι; Την προηγούμενη φορά απέτυχε"! Ποια είναι η καριέρα του Αργεντινού στους πάγκους, τι έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια και γιατί είναι ρίσκο η επιλογή του από τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται η ομάδα του Πειραιά, καθώς είναι σαφές ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να έχουν υπογράψει με τον άνθρωπο που θα του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας.

Με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα ακόμα όνομα στο προσκήνιο, εκείνο του Ερνάν Κρέσπο, του παλαίμαχου Αργεντινού παιχταρά που τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής.

Mετά τη Σάο Πάουλο, που είναι ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα που προπόνησε, από τον Μάρτη του 2022 βρισκεται στην Αλ Ντουχάιλ και, μάλιστα, συνεργάζεται άψογα με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, προκειμένου να μας δώσει πληροφορίες για την παρουσία του Κρέσπο εκεί.

"Για αυτό πήρε το πρωτάθλημα στην Αλ Ντουχάιλ - Στα προημιτελικά τού Τσάμπιονς Λιγκ - Ερωτηματικό για Ολυμπιακό"

"Το έχει πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο Κρέσπο την Αλ Ντουχάιλ, δεν το χάνει, ενώ έχει πάρει και δύο Κύπελλα. Τον Κρέσπο δεν θα τον κρίνουμε στο πρωτάθλημα του Κατάρ, γιατί η Αλ Σαντ (που είναι η άλλη μεγάλη ομάδα) είχε τους περισσότερους παίκτες της ως βάση τής Εθνικής και για αυτό έχασε το πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Η ΑΛ Ντουχάιλ είναι μια από τις δύο μεγάλες ομάδες. Έχει τον Ρούμπεν Σεμέδο στο ρόστερ της. Αλλά θεωρώ ότι δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για το πρωτάθλημα εκεί, αλλά στο Τσαμπιονς Λιγκ Ασίας έφτασε μέχρι τα προημιτελικά".

Μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

"Είναι ερωτηματικό. Στη Σάο Πάολο είχε αποτύχει παταγωδώς, δεν τον έχουμε δει σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Σε αντιστοιχο μεγεθος που είναι ο Ολυμπιακός, μόνο η  Σάο Πάολο είναι και, εκεί, απέτυχε. Θα δείξει αν αρκεί η αύρα του ως παίκτης για να εμπνεύσει. Στην Αλ Ντουχάιλ έχει μια ομάδα που τερματίζει 30 βαθμούς πάνω από τους άλλους, έχει υπερομάδα για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, δεν μπορουμε να τον κρίνουμε με βάση το πρωτάθλημα εκεί".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Γκατούζο ούτε Σρέντερ - Νέο όνομα κόουτς για Ολυμπιακό - "Λάτρης" του 4-4-2 με 151 ματς Premier!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags