Facebook Pixel ΕΠΟ: Ατάκες... φωτιά από άνθρωπο της ΕΠΟ για το Κύπελλο - "Βρισκόμαστε σε τέλμα - Στο τραπέζι η επιστροφή σε Βόλο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-03 20:35:00

Ατάκες... φωτιά από άνθρωπο της ΕΠΟ για το Κύπελλο - "Βρισκόμαστε σε τέλμα - Στο τραπέζι η επιστροφή σε Βόλο"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από άνθρωπο της ΕΠΟ για το Κύπελλο - "Βρισκόμαστε σε τέλμα - Στο τραπέζι η επιστροφή σε Βόλο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε μέλος της ΕΠΟ όπου αναφέρθηκε για την έδρα του τελικού Κυπέλλου τονίζοντας ότι υπάρχουν σκέψεις ξανά για τον Βόλο και το Πανθεσσαλικό.

Κώστας Νίκας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος ης Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ όπου επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο γήπεδο της Λάρισας, τον ρόλο της Κυβέρνησης αλλά και τις πιθανές έδρες που βρίσκονται στο τραπέζι. 

«Το νεότερο είναι ότι το γήπεδο της Λάρισας έχει ελλείψεις , όπως το ίντερνετ, οπτικές ίνες, τουρνικέ και άλλα θέματα όπως και η μονή είσοδος που υπάρχει, τα οποία καταστούν δύσκολο το να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κάθε πρόεδρος που έρχεται θέλει να δώσει το δικό του στίγμα και να προτείνει κάτι, φέτος έγιναν κάποια λάθη, ωστόσο βλέπουμε ότι ενδεχομένως να έχουμε απέναντι μας και την κυβέρνηση, γιατί βλέπουμε ότι βρίσκουμε κλειστές πόρτες από τις αστυνομικές διευθύνσεις. Φέτος έχουμε φτάσει σε τέλμα. Η κυβέρνηση έπρεπε να έχει συνεργασία με την ΕΠΟ και όχι να είναι απέναντι».

Για το ενδεχόμενο ενός διπλού τελικού: «Συζητήθηκε με τις ομάδες από την πρώτη στιγμή, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει η φιέστα της αντίπαλης ομάδας στην έδρα της αντίπαλης. Οι ομάδες κοιτάνε το συμφέρων τους, γιατί υπάρχει και κίνδυνος τιμωρίας των ομάδων. Είναι ανοιχτό η επιστροφή στο Βόλο, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει τόσο στο γήπεδο της Λαμίας όσο και σε αυτό του Αγρινίου», είπε ο Κώστας Νίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση του Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ με... σπόντα - "Προτιμώ τους ανθρώπους που..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags