Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ απαντάει σε όλα - Αυτό το πρόβλημα του Δικεφάλου - "Να μείνει εκτός ο Κουλιεράκης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-03 22:54:00

Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ απαντάει σε όλα - Αυτό το πρόβλημα του Δικεφάλου - "Να μείνει εκτός ο Κουλιεράκης"

Sportdog Team
Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ απαντάει σε όλα - Αυτό το πρόβλημα του Δικεφάλου - "Να μείνει εκτός ο Κουλιεράκης"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος και του τελικού Κυπέλλου.

Κούλης Αποστολίδης: Στο Metropolis 95.5 για τις μαζεμένες απουσίες του ΠΑΟΚ, την προσπάθεια στα πλέι οφ και τον τελικό κυπέλλου μίλησε ο παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά.

«4-5 παίκτες είναι πάλι εκτός, θα αναγκαστεί να παίξει ξανά με τον Κεντζιόρα σαν κεντρικό αμυντικό. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι αυτό, ότι δεν έχει βαθύ ρόστερ. Φάνηκε και στα πλέι οφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσει ή θα δώσει «δώρα», είναι υποχρεωμένος να παίξει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση και να χτυπήσει το ματς.

Δεν δημιούργησε βαθύ ρόστερ. Πάντα, συγκριτικά με το να κάνει πρωταθλητισμό. Αν θυμάστε ξεκίνησε τη σεζόν με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, στη συνέχεια έβαλε μέσα καινούργια παιδιά και αυτό πήρε λίγο χρόνο για να γίνουν σύνολο με τους παλιούς. Στον πρώτο γύρο δεν ήταν όπως πρέπει . Στον δεύτερο γύρο ωρίμασε και είχε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα, όπως με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με την έναρξη των πλέι οφ, όμως, φάνηκαν οι αδυναμίες»,

Για τα λάθη του Κουλιεράκη σημείωσε: «Είναι δίλλημα αν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει. Εγώ όχι μόνο δεν θα τον έβαζα, θα του έδινα και χρόνο να σκεφτεί και να ξεκουραστεί. Είναι ένα θέμα που πρέπει να προσεχθεί. Ενας παίκτης που έρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας όταν παίζει για πρώτη χρονιά στην μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να παίρνει πολλά παιχνίδια. Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας έχουν πάρει περισσότερα ματς από όσα θα έπρεπε. Τέτοια λάθη, όπως του Κουλιεράκη, μπορεί να κάνει ένας νεαρός παίκτης, άσχετα αν είναι μεγάλο ταλέντο. Τέτοια λάθη βοηθούν στην ωρίμανσή του. 

Ο Μιχαηλίδης είναι πιο έμπειρος και απόρησα που δεν πήρε κάποια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, μία-δύο θα μπορούσε να κάνει. Φάνηκε το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Αν το δούμε ρεαλιστικά σε ένα ματς όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό λες ο ΠΑΟΚ λογικά θα χάσει, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Είναι αναγκασμένος, πλέον, ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με τους παίκτες που έχει».

Για τη σιγουριά στην άμυνα και πόσο επηρεάζει: «Η ασφάλεια ξεκινάει από τις πίσω θέσεις. Οι παίκτες αισθάνονται πολύ καλά όταν ξέρουν ότι πίσω δεν υπάρχουν προβλήματα. Αγωνίζονται με άλλη ελευθερία, αλλά όλα αυτά είναι σχετικά. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εχουν μάθει να παίζουν με ελλείψεις.»

Για τη δίκη του Ιβάν Σαββίδη, καθώς ήταν μάρτυρας υπεράσπισης: «Ήμασταν τέσσερις ακόμη μάρτυρες, αλλά επειδή η ώρα προχώρησε δεν χρειάστηκε να ακουστούμε. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν αθωωτική και αυτό δεν είναι παράξενο γιατί ακόμη και οι μάρτυρες της άλλης πλευράς όπως ο Κομίνης και ο Δημητριάδης ήταν υπερασπιστικοί για τον κ. Σαββίδη. Ο Βασίλης Δημητριάδης παρότι στην πρώτη του κατάθεση είχε πει ότι ο κ. Σαββίδης τον είχε σπρώξει, τώρα είπε άλλα. Ο Κομίνης είπε ότι όχι μόνο δεν μας έκανε τίποτα, αλλά ίσως ήταν και αναγκαίο να κατέβει εκείνη την στιγμή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Σαββίδης τήρησε την πρωτόδικη ποινή του», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Παρτιζάν έχασε το ματς που... ήθελε και τώρα θέλει μόνο να νικήσει - Θα έπαιζε ημιτελικό χωρίς Πάντερ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags