Χρήστος Λουκάκης: Ακόμα ένα άγριο περιστατικό οπαδικής βίας στη χώρα μας με τον 36χρονο αθλητή του τμήματος ράγκμπι της ΑΕΚ να δέχεται επίθεση το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στο Περάμα, όταν τον πλησίασαν δέκα άτομα και αφού τον ρώτησαν «πού είναι το πανό;», άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

«Έρχομαι κατά τις 12 και κάτι και τράβηξα την εξωτερική πόρτα του σπιτιού μου για να ανοίξει για να μπω με το μηχανάκι μέσα. Άφησα ένα κενό, όσο χωράει το μηχανάκι για να μπω. Όπως μπαίνω, αφήνω το μηχανάκι και γυρνάω για να πάω να κλείσω την πόρτα, με το που γυρνάω αρχίζουν να με γρονθοκοπούν. Νιώθω παντού στο κεφάλι μου γκαπ γκουπ και ακούω να φωνάζουν "που είναι το πανό". Συνέχιζαν ταυτόχρονα να με χτυπούν και ρώτησα ποιο πανό. Μου απάντησαν "το πανό του ράγκμπι, ξέρουμε ότι το έχεις εσύ". Τους έλεγα ότι δεν το έχω. Συνέχιζαν να χτυπάνε αυτοί.

Η μάνα μου κοιμόταν μέσα, με όλο αυτό τον πανικό. Άκουσε τι γινόταν και άναψε τα φώτα. Βγήκε έξω και άρχισε να ουρλιάζει. Της φώναζα εγώ να καλέσει την αστυνομία. Μόλις είδαν ότι παίρνει την αστυνομία, έφυγαν», ανέφερε στην εκπομπή του Alpha «Tlive», για το περιστατικό ο Χρήστος Λουκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός της Φιλαδέλφειας δεν χάνει από ΠΑΟ - Μεγάλο φάουλ από Αλμέιδα - Ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ