Facebook Pixel Super League: Απρόσμενες εξελίξεις με σουπερλιγκάτο επενδυτή - Αφήνει την Ελλάδα για "μπάσιμο" στο Βέλγιο;
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-06 17:52:00

Απρόσμενες εξελίξεις με σουπερλιγκάτο επενδυτή - Αφήνει την Ελλάδα για "μπάσιμο" στο Βέλγιο;

Sportdog Team
Απρόσμενες εξελίξεις με σουπερλιγκάτο επενδυτή - Αφήνει την Ελλάδα για "μπάσιμο" στο Βέλγιο;

Ακόμα αναμένονται εξελίξεις με την είσοδό του σε ελληνική ομάδα.

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Κόρτραϊκ θέλει να πάρει η οικογένεια Καμίνσκι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Het Nieuwsblad".

Την στιγμή που δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη αναφορικά με την παραχώρηση των μετοχών του Παναιτωλικού, η οικογένεια Καμίνσκι, συζητάει με τον Μαλαισιανό ιδιοκτήτη της βελγικής ομάδας, Βίνσεντ Ταν, το ενδεχομενο εξαγοράς της έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ταν, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Κόρτραϊκ το 2015 έναντι 5 εκατ. ευρώ, ενώ στην ιδιοκτησία του ανήκουν επίσης οι Σαράγεβο, Κάρντιφ και Λος Άντζελες FC, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει τις μετοχές του στο κονσόρτσιουμ που ελέγχουν την Μπέρνλι ή την Μπόρνμουθ, κάτι με το οποίο αντιτίθεται ο γενικός διευθυντής Λετέρμ. 

Οι αγγλικές ομάδες προσφέρουν περίπου 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Ταν διαπραγματεύεται με την οικογένεια Καμίνσκι θεωρώντας πως μπορούν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, οι οποίες ξεπερνούν τα 18 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβολή στο πρωτάθλημα λόγω… ΑΕΚ - Έξαλλοι στον ΠΑΟ - Σοκαριστική ατάκα Κιτρινόμαυρου στη Λεωφόρο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags