Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε τον... νέο Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη Ιμπαγάσα - "Γκολ, ταχύτητα και... διεμβολιστής"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-06 19:02:00

Βρήκε τον... νέο Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη Ιμπαγάσα - "Γκολ, ταχύτητα και... διεμβολιστής"! (Vid)

του Γιώργου Κτενά
Βρήκε τον... νέο Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη Ιμπαγάσα - "Γκολ, ταχύτητα και... διεμβολιστής"! (Vid)

Η περίπτωσή του θυμίζει πολύ τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ. Ποιος είναι ο νεαρός άσος που το καλοκαίρι θα πάρει την ευκαιρία του στο Λιμάνι και μπορεί να λογίζεται ως τρίτη ή ακόμα και δεύτερη λύση για τη θέση του επιθετικού; Διαβάστε στο Sportdog.gr...

Ολυμπιακός: Πλήθος από χαμόγελα έχει σκορπίσει στους ανθρώπους τής β΄ ομάδας το τελευταίο διάστημα η παρουσία τού Αλγκασίμ Μπα στις υποχρεώσεις του κλαμπ, καθώς δεν είναι τυχαίο ότι με την έλευση του Ιμπαγάσα έχει πετύχει 4 γκολ σε 2 διαδοχικά ματς.

Ο 20χρονος επιθετικός από τη Γουινέα βρίσκεται στο Λιμάνι από το καλοκαίρι του 2021 και είχε έρθει ως αριστερός εξτρέμ. Η παρουσία του δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη από τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας, αλλά ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να βρεθεί για ένα εύλογο διάστημα υπό τις οδηγίες τού προπονητή της.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει βάλει πλώρη για να τους ενθουσιάσει όλους, κυρίως μετά από την έμπνευση του Ιμπαγάσα (που έχει επιστρέψει ως προπονητής στη β΄ ομάδα) να τον βάλει στη θέση του επιθετικού - Πάνω-κάτω ο,τι έκανε με τον Λιβάι Γκαρσία και ο Ματίας Αλμέιδα δηλαδή.

Ο διεθνης με την U17 τής Γουινέα φέτος έχει 7 γκολ σε 17 ματς, και γενικά δείχνει ότι αν μη τι άλλο αξίζει να βρεθεί στη θερινή προετοιμασία. Το άξιζε πριν, δηλαδή, ως εξτρέμ. Πολύ περισσότερο τώρα που φαίνεται ότι μπορεί να γίνει ένας επιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα.

"Τον απελευθέρωσε ο Ιμπαγάσα - Σπουδαίο πρότζεκτ για Ολυμπιακό - Πρώτος επιθετικός στην 11άδα - Θυμίζει Μιραλάς"

Για την περίπτωση του Αλγκασίμ Μπα απευθυνθήκαμε στον Γεράσιμο Λυμπέρη, δημοσιογράφο που ασχολείται με τη Super League 2, και γνωρίζει άριστα την περίπτωσή του.

"Τον έβαζε ο Οκκάς ως εξτρέμ, αλλά ο Ιμπαγάσα τον έχει τοποθετήσει σέντερ φορ κάτι που τον έχει απελευθερώσει πολύ στο παιχνίδι του. Δείχνει μέρος του ταλέντου του το τελευταίο διάστημα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ψηλό παιδί είαι, μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, επιθετικός ή πίσω από τον επιθετικό. Έχει ταχύτητα, είναι διεμβολιστής, με πολύ καλή κίνηση και χωρίς την μπάλα και με την μπάλα. Είναι 20 ετών, σκοράρει γενικά και με το κεφάλι και με κάτω την μπάλα. Σπουδαίο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό και πρέπει να τον προσέξουν".

Μπορεί να βρεθεί στην πρώτη ομάδα;

"Θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό στο μέλλον για τρίτος επιθετικός, γιατί όχι και για δεύτερος και για πρώτος. Για αυτόν τον έχουν αποκτήσει άλλωστε. Στην πρώτη ομάδα θα πάει για να πάρει ευκαιρία, ειδικά στα φιλικά του καλοκαιριού"

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Τον Μιραλάς στα καλά του, που έπαιζε και επιθετικός και εξτρέμ".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες 3+1 κινήσεις στον νέο Ολυμπιακό - Φέρνει προπονητή, διώχνει 2 παίκτες - Θέλει top όνομα από Ελλάδα!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags