Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποφασίζει για προπονητή ο Μαρινάκης - Ποιος κερδίζει πόντους - Τι ισχύει για Ρεμπρόφ και Κρέσπο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-07 10:15:00

Αποφασίζει για προπονητή ο Μαρινάκης - Ποιος κερδίζει πόντους - Τι ισχύει για Ρεμπρόφ και Κρέσπο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποφασίζει για προπονητή ο Μαρινάκης - Ποιος κερδίζει πόντους - Τι ισχύει για Ρεμπρόφ και Κρέσπο (ΦΩΤΟ)

Η αναζήτηση για τεχνικό στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με τα ονόματα των Ρεμπρόφ και Κρέσπο να είναι στο προσκήνιο, αλλά όχι τα μοναδικά.

Βασικό μέλημα του Ολυμπιακού είναι πλέον ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, παρότι ακόμα απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με το θέμα του προπονητή να είναι το Νο1 στην "ερυθρόλευκη" ατζέντα.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ, με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή" να αναφέρει πάντως ότι έχει 50% πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, καθώς έχει πρόταση και από την εθνική Ουκρανίας, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα το τι θα κάνει.

 

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος εμφανίζεται θετικός να έρθει στην Ελλάδα, την ώρα που από την Πορτογαλία προέκυψε η πληροφορία πως ο Σέζαρ Πεϊσότο ανεβαίνει συνεχώς στις προτιμήσεις του Ολυμπιακού, ενώ δεν ξεχνιέται και ο Μαρτίνες που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου με την Τίγκρε.

Επίσης, γίνεται λόγος για κρούση στο πρώην τεχνικό της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του είναι ανασταλτικός παράγοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... νέο Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη Ιμπαγάσα - "Γκολ, ταχύτητα και... διεμβολιστής"! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags