Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μεγάλη έκπληξη από Ανιγκό στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-07 21:09:00

Μεγάλη έκπληξη από Ανιγκό στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη από Ανιγκό στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Δευτέρας, το οποίο είναι πολύ πιθανό να κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή στη Super League.

Με τον Σέρζι Κανός να επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά από τις 2 Απριλίου και την αναμέτρηση με τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των Play Off, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 8/5, 21:00 - «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), στο πλαίσιο της προτελευταίας στροφής του φετινού πρωταθλήματος.  

Ο Ζοσέ Ανιγκό συμπεριέλαβε συνολικά 25 ποδοσφαιριστές και, πλην του 26χρονου Ισπανού εξτρέμ, στην αποστολή βρίσκεται και το όνομα του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκτός, φυσικά, παραμένει ο τραυματίας Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αναμένεται να υπερασπιστεί και πάλι την εστία των «ερυθρολεύκων».  

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Αραμπί, Μπακαμπού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags