Γιάννης Χριστόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός και μίλησε για τα παιχνίδια των πλέι οφ, τόνισε πως είχε περισσότερες προσδοκίες από τον ΠΑΟΚ ενώ περίμενε καλύτερα αποτελέσματα από τον Αρη κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

«Θα ξεκινήσω το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και στο δεύτερο θα δω το Αρης-ΑΕΚ. Είναι ανοιχτά τα παιχνίδια και έχουμε δει πως εξαρτάται από τη βραδιά που θα βρεθούν οι ομάδες που θα αγωνιστούν. Η ΑΕΚ θα πρέπει να παλέψει πολύ και να έχει την τύχη μαζί της για να πάρει τη νίκη στο Βικελίδης. Όταν κάποια ομάδα δεν έχει κίνητρο, τα πράγματα είναι διαφορετικά και μπορεί οι ποδοσφαιριστές να μην είναι συγκεντρωμένοι. Σε μεγάλο βαθμό είναι ευθύνη του τεχνικού επιτελείου να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες. Περίμενα τον Αρη να πάρει καλύτερα αποτελέσματα κόντρα σε Αρη και Παναθηναϊκό, όπως και ο ΠΑΟΚ. Και ο Αρης δεν έχει κίνητρο ιδιαίτερο, αλλά θα βρουν κίνητρο επειδή αρκετοί ποδοσφαιριστές λήγουν τα συμβόλαιά τους και θέλουν να δείξουν μια καλή εικόνα.

Είχα περισσότερες προσδοκίες από τον ΠΑΟΚ, τα πρώτα φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και έμειναν εκτός διεκδίκησης από νωρίς. Είναι σπουδαίο που πήραν χρόνο παιδιά όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης, γύρισε και ο διακόπτης από τότε στην ομάδα. Ωστόσο, δεν φτάνει μόνο αυτό. Η ομάδα πρέπει να στοχεύει κάθε χρόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει μια βάση για να χτίσει μια καλή ομάδα για την επόμενη χρονιά, για να είναι ανταγωνιστικός», είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Caravel - Σε απόσταση από το πούλμαν λόγω covid! (pics)