Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κανένα... χατίρι ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η 11αδα στο ματς της 10ετίας με Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-08 19:28:00

Κανένα... χατίρι ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η 11αδα στο ματς της 10ετίας με Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Δείτε αναλυτικά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική των Πλέι οφ της Super League.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κόντρα στη φημολογία των προηγούμενων ημερών, ο Ολυμπιακός παρατάσσεται με τα δυνατά του όπλα στο ντέρμπι "Αιωνίων".

Σύμφωνα με πληροφορίες (σ.σ. η ενδεκάδα δεν είναι ακόμα επίσημη), ο Ζοσέ Ανιγκό θα παρατάξει τους Πειραιώτες με 4-3-3, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόη και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς αριστερά. Οι Εμβιλά, Χουάνγκ και Σαμασέκου θα είναι στην τριάδα των χαφ, με τους Μπιέλ και Φορτούνη στα δύο άκρα και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ 11 εκατ. για τον… Ολυμπιακό του Ρεμπρόφ - Πακέτο Ονιεκούρου, Αγκιμπού - Μεγάλη ομάδα για Μασούρα, Μπιέλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags