Facebook Pixel Φάνης Γκέκας: Ατάκες Γκέκα που θα συζητηθούν - "Να φύγει... χθες ο Πάλμα - Μπορεί να χαθεί ο Ντέλιας αν δεν φύγει"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-08 22:41:00

Ατάκες Γκέκα που θα συζητηθούν - "Να φύγει... χθες ο Πάλμα - Μπορεί να χαθεί ο Ντέλιας αν δεν φύγει"

Sportdog Team
Ατάκες Γκέκα που θα συζητηθούν - "Να φύγει... χθες ο Πάλμα - Μπορεί να χαθεί ο Ντέλιας αν δεν φύγει"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει... ντόρο τη φετινή σεζόν στην Ελλάδα.

Φάνης Γκέκας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός όπου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού καθώς και για τις περιπτώσεις των Γιάννη Κωνσταντέλια και Λουίς Πάλμα.

«Έχω μιλήσει με την ομάδα, δεν υπάρχει συμφωνία αλλά η ομάδα είναι μία από αυτές που έχω επικοινωνία και είμαστε πιο κοντά. Οι συζητήσεις μου με την ομάδα, όπως και με όποια άλλη ενδιαφέρεται, είναι για τον ρόλο του προπονητή. Η ομάδα που θα επιλέξω θέλω να έχει ένα υγιές περιβάλλον και να με αφήσουν να κάνω τη δουλειά μου όπως θέλω, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και το Άρης - ΑΕΚ, ανέφερε: «Ντέρμπι, μία ομάδα πάει για το πρωτάθλημα, η άλλη πάει για την τρίτη θέση, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και το Άρης - ΑΕΚ, σε μία δύσκολη έδρα και ο Άρης δεν είναι ομάδα που αποτελεί εύκολο αντίπαλο».

Για τον Πάλμα, σημείωσε: «Μπορεί να φύγει να πάει στο εξωτερικό; Να βρει την υγειά του και να παίξει ποδόσφαιρο; Αν μπορούσα θα το έλεγα χθες...»

Ενώ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, υπογράμμισε: «Ότι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε, ότι ήταν να δείξει το έδειξε και αν μείνει μπορεί να χαθεί κιόλας. Έχουμε δει πολλές φορές στην Ελλάδα να καταστρέφουμε τα δικά μας παιδιά. Αν υπάρχει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή θα είναι καλό και για τον ίδιο και για την ομάδα να αποχωρήσει. Αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο ένα ταλέντο και πρέπει να το εκμεταλλευτεί και ο νεαρός και ο ΠΑΟΚ».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Καλύτερα να το βγάλουν με κλήρωση, καμία πόλη δεν θέλει τον τελικό...», είπε ο Φάνης Γκέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ 11 εκατ. για τον… Ολυμπιακό του Ρεμπρόφ - Πακέτο Ονιεκούρου, Αγκιμπού - Μεγάλη ομάδα για Μασούρα, Μπιέλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags