Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής μιλώντας για την σημασία του VAR στα τελευταία παιχνίδια, ενώ μάλιστα έκανε την δική του επιλογή ανάμεσα στους δύο Έλληνες υποψήφιους διαιτητές για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

«Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά μέσα στο ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που μπορεί και καλύπτει το 99,9% όλων το φάσεων. Είναι το πιο ασφαλές και το πιο σίγουρο για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα ενός αγώνα. Είναι ένα χρυσό κλειδί που μπορεί να βοηθήσει τους διαιτητές στο παιχνίδι τους. 

Ο Μπένετ μπορεί και πρέπει να περάσει στους διαιτητές την ιδέα ότι το VAR είναι για να βοηθάει τους διαιτητές και τους αγώνες για να γίνονται τα λιγότερα λάθη. Έτσι θα βοηθήσουμε τους Έλληνες διαιτητές που βάλλονται από παντού»

Ανάμεσα στους δύο υποψήφιους διαιτητές για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλο και Μανούχο, διάλεξε τον Σιδηρόπουλο: «Εγώ είμαι υπέρ των Ελλήνων αλλά με ελίτ VARίστες. Εγώ πιστεύω θα έβαζα τον κύριο Σιδηρόπουλο γιατί έχει περισσότερες εμπειρίες και από τα ξένα πρωταθλήματα και μπορεί να ανταπεξέλθει ευκολότερα», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης - Έρχονται 6 μεταγραφές - Φεύγουν μόνοι τους από τον Ολυμπιακό"!