Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ιστορική χαμένη ευκαιρία για Παναθηναϊκό - Μόνο με διοικητικές υπερβάσεις αγγίζει ξανά πρωτάθλημα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-09 19:56:00

Ιστορική χαμένη ευκαιρία για Παναθηναϊκό - Μόνο με διοικητικές υπερβάσεις αγγίζει ξανά πρωτάθλημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλη τη σεζόν οι Πράσινοι έκαναν υπερβάσεις, για να φτάσουν μέχρι την "πηγή" του τίτλου. Ήρθε όμως η ώρα η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Αντί την υπέρβαση να την κάνει ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, αυτή τη φορά επιβάλλεται να την κάνει η ΠΑΕ.

Έχουν περάσει αρκετές ώρες, αλλά η στενοχώρια δεν λέει να σβήσει. Ήταν τόσο μακρά η διαδρομή με τελικό στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, που η απώλειά του τώρα στο τέλος πονάει περισσότερο. Όπως αντίστοιχα θα ήταν ανάλογα μεγάλη η χαρά, έτσι συμβαίνει και τώρα αλλά από την ανάποδη.

Ο κόσμος της ομάδας έχει υποχρέωση να κάνει sold out το Παναθηναϊκός-Άρης στη Λεωφόρο. Να πάει ξανά στο γήπεδο, εκεί όπου με αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους παίκτες έζησαν φέτος στιγμές μοναδικές. Στιγμές από τις οποίες ο σύλλογος απείχε σταθερά εδώ και 12-13 χρόνια. Το χειροκρότημα σε αυτούς, είναι το ελάχιστο που μπορεί να τους κάνει να αισθανθούν έστω και λίγο καλύτερα. Ελάχιστα για την ακρίβεια.

Μετά την Κυριακή και το φινάλε στη Super League της περιόδου 2022-23, όλος ο οργανισμός πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Και ειδικά με τον τρόπο που χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα, να ορκιστούν για ένα πράγμα. Να φτιάξουν μία ομάδα, την οποία το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο που έπραξε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να τους πάρει τον τίτλο μέσα από τα χέρια, του χρόνου δεν θα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά!

Μη γελιόμαστε, είναι ιστορική η χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να σήκωνε φέτος την κούπα. Η Ένωση έχει τα σπουδαία χρόνια της μπροστά με το νέο γήπεδο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλύτεροι του χρόνου, επομένως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Όλη τη σεζόν οι Πράσινοι έκαναν υπερβάσεις, για να φτάσουν μέχρι την "πηγή" του τίτλου. Ήρθε όμως η ώρα η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Αντί την υπέρβαση να την κάνει ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, αυτή τη φορά επιβάλλεται να την κάνει η ΠΑΕ με τις κινήσεις της. Εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μόνο με διοικητικές υπερβάσεις αγγίζει, άμεσα, πρωτάθλημα ξανά το Τριφύλλι. Ειδάλλως, θα έχει πάει στράφι η δουλειά της τελευταίας διετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δύο λόγοι που έχασε ένα δικό του πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Έκαναν αντι-Ολυμπιακό αγώνα και δεν έβλεπαν την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags