Κώστας Καπετάνος: Τεράστιο είναι το πρόβλημα των οφειλών από ομάδες της χώρας σε ποδοσφαιριστές με τις περιπτώσεις να είναι πολλές και τον παλαίμαχο παίκτη μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 να αποκαλύπτει πως ο Άρης του οφείλει ποσό 300.000 ευρώ και πως είναι πιθανό να χάσει μέχρι το σπίτι του.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις οφειλές. Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο, βάλαμε πλάτη στις ομάδες όταν το ζήτησαν, βγήκαμε μπροστά και λέγαμε ότι ήμασταν εξοφλημένοι ενώ η ομάδα μας χρωστούσε, έτσι ώστε να πάρει αδειοδότηση. Αυτό έγινε και στον Ηρακλή και στον Άρη. Μου χρωστούνται 300 χιλιάδες ευρώ, από τον Άρη. Στον Ηρακλή χάρισα κάποια χρήματα.

Έκτοτε έχουμε πάρει σπίτι με τη γυναίκα μου, έχουμε ένα δάνειο να αποπληρώσουμε, είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Πιστέψαμε ότι θα πάρουμε αυτά τα λεφτά και λάβαμε δάνειο για σπίτι, το οποίο κινδυνεύουμε τώρα να το χάσουμε», είπε ο Κώστας Καπετάνος που τόνισε πως το περίεργο είναι ότι οι σύλλογοι παρά το γεγονός των οφειλών εξακολουθούν να ξοδεύουν τεράστια ποσά για μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ το σήκωσε για 9 λόγους - Μην έχουν αυταπάτες στον ΠΑΟ - Δεν είναι για... γκρέμισμα ο Ολυμπιακός