Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κόουτς που θα αλλάξει τον Ολυμπιακό - Επιθετικό ποδόσφαιρο και γνώστης της Ελλάδας - Επιλογή Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-10 18:02:00

Κόουτς που θα αλλάξει τον Ολυμπιακό - Επιθετικό ποδόσφαιρο και γνώστης της Ελλάδας - Επιλογή Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου

Νέο όνομα έκπληξη ψηλά στη λίστα για τον πάγκο των Πειραιωτών. Στο Λιμάνι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να φέρουν στο Λιμάνι έναν φιλόδοξο προπονητή, που έχει περάσει ξανά από τη Super League και έχει εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα.

Ολυμπιακός: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών τις τελευταίες ημέρες, ενώ ιδιαίτερο βάρος προφανώς έχει δοθεί και στην έλευση του νέου τεχνικού - Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν το αργότερο μέχρι το τέλος τού Μάη να έχουν υπογράψει συμβόλαιο μαζί του, προκειμένου στη συνέχεια να υλοποιηθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Και δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, από τον Ντιέγκο Μαρτίνες και τον Άλφρεντ Σρέντερ (που είχε έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν ήθελε να αναλάβει πριν τελειώσουν τα πλέι οφ) μέχρι τον Τζέσε Μαρς, τον Τζενάρο Γκατούζο, τον Σλάβεν Μπίλιτς και τον Βιντσέντσο Μοντέλα που είχε αποκαλύψει το Sportdog.gr.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει ψηλά το ταβάνι γιατί θέλει να φέρει έναν προπονητή που θα μπορεί να εμπνεύσει παίκτες και οπαδούς και θα του εμπιστευτεί τα κλειδιά του κλαμπ, για αυτό και κοιτάζει σε τέτοια ονόματα: Με θητεία σε μεγάλες ομάδες και δυνατά πρωταθλήματα.

Υπάρχει, όμως, μια ακόμα λύση που έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες από το Νησί, που ο Ολυμπιακός έχει ορθάνοιχτες κεραίες λόγω του αδερφού σωματείου τής Νότιγχαμ Φόρεστ, που θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα για να κάνει πρωταθλητισμό.

Αναφερόμαστε στον Χάβι Γκράθια, που είναι γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα (άρα γνωρίζει τη Σούπερ Λιγκ και δεν χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί, να μάθει καταστάσεις), αλλά έχει περάσει από τους πάγκους πολλών και σοβαρών ευρωπαϊκών ομάδων: Αλμερία, Οσασούνα, Μάλαγα, Ρούμπιν Καζάν, Γουότφορντ, Βαλένθια, Αλ Σαντ και Λιντς.

Είναι μόλις 53 ετών, έχει πάθος και όρεξη για να διακριθεί, ενώ του αρέσει και το επιθετικό ποδόσφαιρο - Στιλ με το οποίο είναι συνδεδεμένοι οι Πειραιώτες. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι μια λύση από την Αγγλία που μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό (όπως και ο Ραλφ Χάζενχουτλ, που είχαμε γράψει πρόσφατα), καθώς ο Μαρινάκης θέλει να φέρει στην Ελλάδα κάποιον που να ταιριάζει στην ομάδα.

Σίγουρα ο Χάβι Γκράθια είναι μια λύση πάνω σε αυτή την προοπτική, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έχει εικόνα τού ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρίφος με Εμβιλά για το καλοκαίρι - Η παραμονή του κρίνει τις μεταγραφές στον Ερυθρόλευκο άξονα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags