Κώστας Μενδρινός: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας για την απόφαση του Άρη να κρατήσει και από την νέα σεζόν τον Απόστολο Τερζή στο τιμόνι της ομάδας, ενώ παράλληλα έκανε και την πρόβλεψή του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

«Εγώ δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα και να καταδικάσω κανένα. Όλα θα κριθούν στην πράξη, μπορεί η ομάδα να πάει τέλεια και μετά να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάποια κριτήρια και κάτι παραπάνω ξέρουν. Από εκεί και πέρα θα φανούν όλα μέσα στο γήπεδο και το χορτάρι.

Εγώ είμαι της άποψης ότι μακάρι να πάνε στον Άρη Έλληνες ποδοσφαιριστές, εφόσον θα έχει και έναν Έλληνα προπονητή, οι οποίοι αξίζουν και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να πετυχαίνει η ομάδα. Καλώς η κακώς οι Έλληνες γνωρίζουν καλύτερα το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά, είτε με Έλληνες είτε με ξένους».

Παράλληλα, έκανε την δική του πρόβλεψη και για το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι σε καλύτερο mood ο Ολυμπιακός. Η έδρα μπορεί να αντισταθμίσει την φόρμα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν ήταν ποτέ σταθερός, αυτό του στέρησε και τον τίτλο. Μπορεί να μπει μέσα και να τον πατήσει τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μπει μέσα και να μην είναι καλός. Όλα είναι ανοιχτά...», είπε ο Κώστας Μενδρινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πακέτο" Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 - "Πάγο" Ιβάν για Ιωαννίδη - Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!