Άρης: Η ΠΑΕ Άρης, μέσω διαρροής, επιβεβαίωσε ότι ο Τόλης Τερζής θα συνεχίσει και του χρόνου ως πρώτος προπονητής της ομάδας, μια απόφαση που λογικά θα επισημοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό ενδεχομένως να γίνει από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο οποίος προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου, που θα δοθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Εκεί θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Κροάτη, ο οποίος θα εξηγήσει και την απόφαση παραμονής του Τερζή, με τον Θόδωρο Καρυπίδη, προφανώς να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Ο τελευταίος φαίνεται ότι αποφάσισε να το πάρει πάνω του και να αλλάξει ρότα στο θέμα του προπονητή, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Έλληνα τεχνικό, θεωρώντας ότι αν έχει την ομάδα από την αρχή, μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί να πλαισιωθεί και από συνεργάτες και γενικά οργάνωση στο τμήμα.

Φαίνεται ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, θεωρεί ότι δεν του βγήκαν επιλογές “ονομάτων” προπονητών, όπως Πάρντιου και Μπούργος, οι οποίοι κόστισαν και πολλά και αποφάσισε, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη και του Παλίκουτσα, να συνεχίσει με Τερζή. Κάτι που πάντως δεν έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής από σημαντική μερίδα του κόσμου, που μάλλον περίμενε κάποιο “όνομα”. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα και κυρίως με την επίσημη τοποθέτηση του Παλίκουτσα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιωαννίδης μπορεί να είναι ο βασικός φορ ενός... πρωταθληματικού Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)