Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κωνσταντίνου - "Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ήθος, γι’ αυτό πήγε κι έπαιξε με τον Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-13 11:07:00

Κωνσταντίνου: "Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ήθος, γι’ αυτό πήγε κι έπαιξε με τον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Κωνσταντίνου: "Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ήθος, γι’ αυτό πήγε κι έπαιξε με τον Ολυμπιακό"!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Πρασίνων και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας ώστε τη νέα σεζόν το Τριφύλλι να κατακτήσει τον τίτλο.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και μίλησε για την πορεία του τριφυλλιού παρά το γεγονός πως δεν έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων όσα είπε για την ανανέωση του Ιωαννίδη: «Είναι λογική η ανανέωση από πλευράς ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πρέπει να καταξιωθεί στον Παναθηναϊκό πριν πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό αν το θέλει.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ήθος ως σύλλογος και ως ομάδα. ποτέ δεν προχωράει στα άκρα, ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα όσο δύσκολο κι αν είναι. Μέσα σε όλα τα πρωταθλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν ήθελε ο Παναθηναϊκός να δημιουργήσει άλλο ένα. Το ΔΣ της ομάδας και ο Γιοβάνοβιτς πίστευαν στην ομάδα και πως θα βρεθεί η δύναμη να ανταπεξέλθει στα 90 λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός είχε χρόνια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να το κατακτήσει. Το πρώτο πέτυχε αλλά όχι το δεύτερο. Πρέπει ο κόσμος να πάει την Κυριακή στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Στη συνέχεια η διοίκηση πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Το Χ2 δίνει περισσότερες πιθανότητες στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ αν έχει επιστροφές θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ο λιγότερο τυχερός θα χάσει το παιχνίδι, πρέπει να έχεις ρέντα σε τέτοια παιχνίδια», είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Μήτρου-Λονγκ και... βλέπει ΠΑΟ - Σκάει και μεγάλη επιστροφή μετά το F4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags