Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η απόλυτη ανατροπή στον Ολυμπιακό- Υπογραφεί επιθετικός έκπληξη - Παίρνει τη… φανέλα του Ελ Αραμπί!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 20:47:00

Η απόλυτη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Υπογράφει επιθετικός έκπληξη - Παίρνει τη… φανέλα του Ελ Αραμπί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η απόλυτη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Υπογράφει επιθετικός έκπληξη - Παίρνει τη… φανέλα του Ελ Αραμπί!

Έρχεται άμεσα στου Ρέντη, συμβόλαιο με απόφαση του κόουτς. Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για το μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής, όμως παράλληλα ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις και οι επαφές για την στελέχωση του νέου ρόστερ, αφού δεν θα υπάρχει χρόνος μέχρι τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Ολυμπιακός: Ο νέος προπονητής θα αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι, κι αυτό φαίνεται ότι αφορά με τα νέα δεδομένα στην ομάδα και τον Αχμέντ Χασάν, που μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι δεν έχει καθόλου παρόν ή μέλλον στο Λιμάνι.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε φύγει με τη μορφή δανεισμού για την Τουρκία και Aλάνιασπορ (την προηγούμενη σεζόν είχε αγωνιστεί, ξανά, δανεικός στην Κόνιασπορ), αλλά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και δεν υπάρχει η διάθεση για ανανέωση.

Τυπικά ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την ανανέωσή του και το σκεπτικό ήταν ότι, θεωρητικά, μπορεί να ανανεώσει και να μείνει στου Ρέντη έστω και για λίγες εβδομάδες, προκειμένου η ομάδα να έχει έναν ετοιμοπόλεμο και αξιόπιστο επιθετικό πίσω από τον Σεντρίκγ Μπακαμπού για τα θερινά προκριματικά. Γιατί και το μέλλον του Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι, καθώς έχει μεγάλο συμβόλαιο για αυτά που προσφέρει πια.

Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Χασάν να ήταν μια γέφυρα μέχρι να έρθει άλλος επιθετικός και, στη συνέχεια, να δοθεί ξανά δανεικός. Κι αυτό φαίνεται ότι θα γίνει, ειδικά με την επιστροφή του στου Ρέντη από τη στιγμή που διεκόπη ο δανεισμός τις τελευταίες μέρες λόγω τραυματισμού/αποθεραπείας!

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το όνομα του Ιταλού προπονητή Φραντσέσκο Φαριόλι βρίσκεται στο ρεπορτάζ, δηλαδή του ανθρώπου που συνεργάστηκε μαζί του φέτος στην Αλάνια!

Βέβαια η παραμονή ή όχι του Χασάν δεν είναι θέμα του Φαριόλι (ακόμα κι αν δεν έρθει ο Ιταλός, ο Αιγύπτιος κατά πάσα πιθανότητα θα ανανεώσει), αφού ο Ολυμπιακός τον δέχτηκε ξανά στου Ρέντη και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί από τον νέο προπονητή στην προετοιμασία όπως βγαίνει από το Λιμάνι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... κοροϊδία Ρεμπρόφ στην ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό - Επιμένει στην απάντησή του - Όλα κρίνονται στην Τούμπα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags