Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επιστροφή" Γκατούζο για Ολυμπιακό - Πάντα στο "κάδρο" και ο Κρέσπο
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-15 12:38:00

"Επιστροφή" Γκατούζο για Ολυμπιακό - Πάντα στο "κάδρο" και ο Κρέσπο

Sportdog Team
"Επιστροφή" Γκατούζο για Ολυμπιακό - Πάντα στο "κάδρο" και ο Κρέσπο

Το πρωτάθλημα τελείωσε και οι Πειραιώτες πλέον... φορτσάρουν για τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έγκυροι Ιταλοί δημοσιογράφοι συνδέουν ξανά τον Ολυμπιακό με το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο, ως βασικού υποψηφίου για τον Ερυθρόλευκο πάγκο. Οι εξελίξεις με Κρέσπο, ο οποίος θέλει σαν "τρελός" Ευρώπη!

Όπως τονίζουν, συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών, από τη στιγμή που η υπόθεση του Σεργκέι Ρεμπρόφ απομακρύνεται από το λιμάνι.

Ο Γκατούζο λοιπόν είναι εκ νέου στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, βάσει των όσων υποστηρίζουν πάντα στη γειτονική χώρα. Στα μέρη μας, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την Ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν έχει μιλήσει ποτέ επισήμως για τον προπονητή που κυνηγά, όσο κι αν οι επαφές είναι ασταμάτητες.

Να σημειωθεί, ότι ο Γκατούζο αρέσει και σε πολλές ομάδες της Seria Α, επομένως ο Ολυμπιακός δεν παίζει εν δυνάμει μόνος του στην υπόθεση.

Ταυτόχρονα, ο Ερνάν Κρέσπο που παραμένει μια ισχυρή υποψηφιότητα για τον Ολυμπιακό, εφόσον οριστικά όπως είπαμε ο Ρεμπρόφ πάει στην Εθνική Ουκρανίας, έχει προτάσεις από ομάδες της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Η επιθυμία του ίδιου του Κρέσπο, πάντως, είναι ξεκάθαρη: Θέλει Ευρώπη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags