Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός με Ρότσα και Τσίπρα - Ατάκες... φωτιά για το χαμένο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-15 19:24:00

Χαμός με Ρότσα και Τσίπρα - Ατάκες... φωτιά για το χαμένο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού (vid)

Sportdog Team
Χαμός με Ρότσα και Τσίπρα - Ατάκες... φωτιά για το χαμένο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού (vid)

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπου και είχε τον χρόνο να δει τον παλαίμαχο άσο των Πρασίνων και να μιλήσουν για το πρωτάθλημα που κατέκτησε τελικά η Ένωση.

Χουάν Ραμόν Ρότσα: Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας που συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα ενόψει των εκλογών, όπου βρέθηκε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και μιλήσανε για την πορεία του φετινού πρωταθλήματος που τελικά κατέκτησε η ΑΕΚ.

Στην συζήτηση π, ο κ. Τσίπρας, οπαδός του Παναθηναϊκού, αναφέρει: «Είχαμε μια ευκαιρία, ήμασταν μπροστά σε όλο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι χάθηκε στο ματς με τον Βόλο και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, που ήμασταν εμείς στην έδρα μας. Αυτά τα δυο θα μπορούσαμε να τα πάρουμε. Από την άλλη, κάναμε υπέρβαση με τον 'Αρη έξω, με τον ΠΑΟΚ έξω. Η ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από εμάς…». «Καλύτερη, είχε σύνολο», συμπλήρωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι 25 εκατ. η ΑΕΚ από Ευρώπη, σίγουρα 10 - "Διαφωνία" Αλμέιδα-Μελισσανίδη για Έλληνα - Πωλήθηκε ο πρώτος!

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας #παναθηναϊκός ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags