Facebook Pixel "Μπαμ" Μελισσανίδη με παιχταρά από μεγάλη ελληνική ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 08:28:00

"Μπαμ" Μελισσανίδη με παιχταρά από μεγάλη ελληνική ομάδα - Βρήκε αντι-Πινέδα για ΑΕΚ - 3 γκολ, 3 ασίστ φέτος!

Sportdog Team

Στη μεταγραφική λίστα τής Ένωσης φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία, όπως αναφέρει η σημερινή Ώρα των Σπορ, καθώς ο Αργεντινός μέσος αρέσει στους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων!

Ο 26χρονος άσος μπορεί να προσφέρει σε πολλές και διαφορετικές θέσεις μέσα στο γήπεδο, τόσο στα χαφ όσο και σtα φτερά της επίθεσης ή πίσω από τον επιθετικό, είναι σε καλή ηλικία, έχει παραστάσεις από το Champions League (με τον Ερυθρό Αστέρα) και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.



Φέτος μέτρησε 38 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ, έχει συμβόλαιο με τον Άρη ως το 2024, αλλά οι Κίτρινοι δεν είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενη πώλησή του - Eιδικά από τη στιγμή που μόλις χθες το sportdog αποκάλυψε, στο θέμα του Ευάγγελου Μίχου με τίτλο Η πρώτη μεταγραφή από ΑΕΚ σε Άρη - Βρήκε τον… αντι-Καμαρά - Ραντεβού για πώληση Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ!, ότι οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φαν Φέερτ!

Η αξία τού Ματέο Γκαρσία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται περίπου στα 2 εκατ. ευρώ, προφανώς ο Καρυπίδης θα ζητήσει πολλά περισσότερα, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags