Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μείον ένας στόχος για Ολυμπιακό - "Χάνει" σπουδαίο όνομα για τον πάγκο - "Κλείνει" σε εθνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 09:47:00

Μείον ένας στόχος για Ολυμπιακό - "Χάνει" σπουδαίο όνομα για τον πάγκο - "Κλείνει" σε εθνική ομάδα!

Sportdog Team

Οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρθηκαν "ζεστά" για την περίπτωσή του, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα για χάρη τους.

Ένα από τα ονόματα, που "έπαιξαν" δυνατά για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ήταν αυτό του Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος για κάποιο διάστημα βρισκόταν πολύ ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα.

Παρόλα αυτά, o 48χρονος προπονητής αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, μετά την απομάκρυνση του Ολεξάντρ Πετρακόφ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, αρχικά απευθύνθηκε στον Σλάβεν Μπίλιτς, ωστόσο ο Κροάτης προπονητής απέρριψε την πρόταση που του κατατέθηκε, με τους Ουκρανούς να κάνουν στροφή στον συμπατριώτη τους.

Έτσι, ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τον Ρεμπρόφ, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία και τον 48χρονο προπονητή να αναλαμβάνει τα ηνία της εθνικής ομάδας της χώρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μοντεστό για Ολυμπιακό ο Φουρνιέρ - "Έλυνε και έδενε στη Νις" - Φέρνει μαζί και 25χρονο φορ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags