Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Ευχαρίστως θα έπαιρνε 60-40 τον Πινέδα η ΑΕΚ - Τι ισχύει για Ματέο Γκαρσία και Πήλιο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 12:50:00

Κετσετζόγλου: "Ευχαρίστως θα έπαιρνε 60-40 τον Πινέδα η ΑΕΚ - Τι ισχύει για Ματέο Γκαρσία και Πήλιο"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Ευχαρίστως θα έπαιρνε 60-40 τον Πινέδα η ΑΕΚ - Τι ισχύει για Ματέο Γκαρσία και Πήλιο"

Ακόμα και καθεστώς ιδιοκτησίας σαν του Λιβάι Γκαρσία θα δεχόταν η ΑΕΚ για να κρατήσει τον Πινέδα, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Την πρόθεση της ΑΕΚ να συζητήσει οποιονδήποτε πιθανό τρόπο παραμονής του Ορμπελίν Πινέδα ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι τον διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων που ζητά η Θέλτα δεν μπορεί να τον προσφέρει καμία ελληνική ομάδα, οπότε στο τραπέζι θα πέσουν όλες οι εναλλακτικές λύσεις.

 

Σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε ότι πλην του ενδεχομένου ανανέωσης δανεισμού με πιο εφικτή ρήτρα, η Ένωση θα συζητούσε ακόμα και συνιδιοκτησία τύπου 60-40 (όπως αυτή που ισχύει στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία).

Όσο για τις μεταγραφικές φήμες που ήδη έχουν ξεκινήσει, τόνισε ότι δεν προκύπτει ενδιαφέρον για τον Ματέο Γκαρσία και εξήγησε τις μόνες προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να ευσταθεί το σενάριο για Πήλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Μελισσανίδη με παιχταρά από μεγάλη ελληνική ομάδα - Βρήκε αντι-Πινέδα για ΑΕΚ - 3 γκολ, 3 ασίστ φέτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags