Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν έχουν... ξεγραμμένο τον Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ - Η τρανταχτή απόδειξη ότι τον πιστεύουν
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 22:42:00

Δεν έχουν... ξεγραμμένο τον Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ - Η τρανταχτή απόδειξη ότι τον πιστεύουν

Sportdog Team
Δεν έχουν... ξεγραμμένο τον Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ - Η τρανταχτή απόδειξη ότι τον πιστεύουν

Καλό είναι να αναφέρονται ιστορίες σαν και αυτή με τον Γιάννη Μιχαηλίδη και την Χόφενχαϊμ. Την θύμισε ο Μάκης Γκαγκάτσης στην διάρκεια της χθεσινής ΓΣ για να δείξει ότι ο ΠΑΟΚ δεν πουλαει νεαρά ταλέντα στην πρώτη ευκαιρία.

ΠΑΟΚ: Καλό είναι να αναφέρονται ιστορίες σαν και αυτή με τον Γιάννη Μιχαηλίδη και την Χόφενχαϊμ. Την θύμισε ο Μάκης Γκαγκάτσης στην διάρκεια της χθεσινής ΓΣ για να δείξει ότι ο ΠΑΟΚ δεν πουλαει νεαρά ταλέντα στην πρώτη ευκαιρία.

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η γερμανική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ συν δύο με την μορφή μπόνους για να πάρει τον Γιαννιτσιώτη στόπερ. Ξέρετε γιατί κόλλησε η ιστορία; Γιατί ο ΠΑΟΚ επέμεινε να πληρωθεί η ρήτρα που υπήρχε εκείνη την εποχή, ήτοι 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αν κανείς μελετήσει την πρόταση που έγινε, τότε θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα, ότι οι Γερμανοί ουσιαστικά έφτασαν στα χρήματα της ρήτρας. Όμως, ο ΠΑΟΚ έβλεπε ότι έχει περιθώρια μεγάλης βελτίωσης, αφού μέχρι να πει ο Ιανουάριος του 2021, ο Μιχαηλίδης δεν είχε κάνει καλά-καλά 25 παιχνίδια. Γι’ αυτό άλλωστε και περιμένει τώρα να πάρει μπρος.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίζει ο Ματαράτσο για... Ολυμπιακό - Τα χρήματα "ξεφεύγουν" από Ελλάδα - Τον θέλουν στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags