Facebook Pixel Τσούμπα Άκπομ: Περιζήτητος ο Άκπομ - Έτοιμος για μεγάλη μεταγραφή - Στο στόχαστρο ομάδων από Γερμανία και Premier
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 18:41:00

Περιζήτητος ο Άκπομ - Έτοιμος για μεγάλη μεταγραφή - Στο στόχαστρο ομάδων από Γερμανία και Premier

Sportdog Team
Περιζήτητος ο Άκπομ - Έτοιμος για μεγάλη μεταγραφή - Στο στόχαστρο ομάδων από Γερμανία και Premier

Μπορεί η Μίντλεσμπρο να μην κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Premier League όμως οι εμφανίσεις του Βρετανού φορ τη φετινή χρονιά τον έχουν κάνει... περιζήτητο ενόψει καλοκαιριού.

Τσούμπα Άκπομ: Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Premier League είναι ο Βρετανός φορ της Μίντλεσμπρο μιας και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα allnigeriasoccer.com εκτός από τη Βέρντερ, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και οι Έβερτον, Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Τσούμπα Άκπομ  έχει πετύχει 21 γκολ στα 28 παιχνίδια του για την αγγλική δεύτερη κατηγορία αυτή τη σεζόν και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, όμωςη Μίντλεσμπρο έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ασκήσει την οψιόν της για επέκταση ενός έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Ιβάν για τις μεταγραφές - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο - Έκπληξη Βέρμπιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags