Facebook Pixel ΑΕΚ: "Συναγερμός" στην ΑΕΚ - Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για βασικό παίκτη - Δεν είναι μόνο ο Λιβάι
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-20 22:21:00

"Συναγερμός" στην ΑΕΚ - Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για βασικό παίκτη - Δεν είναι μόνο ο Λιβάι

Sportdog Team
"Συναγερμός" στην ΑΕΚ - Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για βασικό παίκτη - Δεν είναι μόνο ο Λιβάι

Μπορεί ακόμα η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί για την Ένωση, μιας και απομένει ο τελικός Κυπέλλου, όμως οι... σειρήνες για ποδοσφαιριστές της από το εξωτερικό έχουν αρχίσει να... ηχούν και μάλιστα έντονα.

Εχσάν Χατζισαφί: Έντονο ενδιαφέρον ώστε να αποκτήσει τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει η Λανς καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Onlymercato.com, η γαλλική ομάδα αναζητά ενίσχυση στο άκρο της Άμυνας και ο Ιρανός είναι μια από τις πρώτες της επιλογές.

«Η Λανς διαπραγματεύεται την απόκτηση του Ιρανού διεθνή μπακ, θέλοντας να ενισχυθεί ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Χατζισαφί υπογράψει στη Λανς», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Εχσάν Χατζισαφί ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "30 εκατομμύρια για τον Τσιμίκα - Ομάδα έκπληξη της Premier - Τον έκανε... ρεπατζή ο Κλοπ στο Λίβερπουλ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags