Τόνι Γκονζάλες: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αναφέρθηκε στον σημερινό (24/5 20:30)  τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό, δηλώνοντας την πίστη του πως οι «ασπρόμαυροι» θα κατακτήσουν το τρόπαιο, ενώ απάντησε και στο δίλημμα Λουτσέσκου ή Αλμέιδα.

Για το αν πιστεύει οτι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το Κύπελλο: «Εϊναι αυτό που μας έμεινε. Και πιστεύω αυτό είναι υπέρ μας. Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα και εμείς θέλουμε να μην κλείσει η χρονιά με άδεια χέρια».

Για τις δηλώσεις Λουτσέσκου, πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί: «Αν θυμάστε ο Γκουαρδιολα έδινε φαβορί την Ρεαλ Μαδρίτης. Αυτό είναι θετικό για να φεύγει η πίεση απο πάνω σου. Όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί η ψυχολογία μέσα στα αποδυτήρια. Αν θέλεις να ελαφρύνεις τους παίκτες σου, είναι καλύτερα να ρίξεις το βάρος στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες και γι'αυτο είναι φαβορί. Αν δεν το είχαν κατακτήσει, θα ήταν ο ΠΑΟΚ φαβορί λόγω των προηγούμενων τελικών». 

Για το τι αισθάνονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά απο αυτές τις δηλώσεις: «Θα θέλουν αποδείξουν πως η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί. Θα θέλουν να δώσουν το 200%. Είναι ένας τελικός και είναι 11 εναντίον 11 γιατί να μην το κατακτήσουν;»

Για το αν πιστεύει πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ακούσει τις δηλώσεις Λουτσέσκου: «Δεν πιστεύω να το έχουν ακούσει. Και να το έχουν ακούσει, θα δημιουργηθεί μια χαλαρότητα. Αυτοί μας φοβούνται με κάποιον τρόπο, θα είναι πιο αμυντικογενείς  και ο Λουτσέσκου θα θελει να πιέσει πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αλμέιδα και ο Λουτσέσκου γνωρίζονται πολύ καλά».

Για τις πιθανότητες κατάκτησης μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: « 60% για ΠΑΟΚ και 40% για ΑΕΚ. Επειδή η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη ένα τρόπαιο. Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και είχε πιο σταθερή πορεία, αλλά είναι ενα παιχνίδι ο τελικός και εκεί κρίνονται όλα».

Στο δίλλημα Λουτσέσκου ή Αλμέιδα: «Λουτσέσκου! Ο Αλμέιδα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου έχει πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και έχει κατακτήσει και Κύπελλα. Όταν ο Αλμέιδα θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο, τότε θα μπορούμε να τους συγκρίνουμε», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλο ξεσκαρτάρισμα από Μαρινάκη - Ξήλωσε όλα τα στελέχη - Σκάρπα και Κουγιατέ για Ολυμπιακό"!