Facebook Pixel Μπρούνο Άλβες: Απίστευτη ανάρτηση από Μπρούνο Άλβες - "Γράψαμε ιστορία..." - Αποθέωσε Αλμέιδα, Μελισσανίδη, κόσμο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-25 23:12:00

Απίστευτη ανάρτηση από Μπρούνο Άλβες - "Γράψαμε ιστορία..." - Αποθέωσε Αλμέιδα, Μελισσανίδη, κόσμο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη ανάρτηση από Μπρούνο Άλβες - "Γράψαμε ιστορία..." - Αποθέωσε Αλμέιδα, Μελισσανίδη, κόσμο (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρική ανάρτηση από τον αθλητικό διευθυντή της Ένωσης λίγες ώρες μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου από την ομάδα μέσω της οποίας καταγράφει την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μπρούνο Άλβες: Ανάρτηση στα προσωπικά του social media έκανε ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ μέσω της οποίας αναφέρεται στην κατάκτηση του νταμπλ και στα χαρακτηριστικά που έχουν πλέον στην Ένωση.

«Ένας από τους καλύτερους τελικούς που θα μπορούσα να παρίσταμαι και η νίκη με παίκτη λιγότερο το κάνει ακόμη πιο σπέσιαλ και πολύτιμο το γεγονός πως γράψαμε ιστορία, κερδίζοντας το νταμπλ για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια. Ήταν όλα εκεί, ενέργεια, αυτοθυσία, αφοσίωση, χαρακτήρας, αμοιβαία βοήθεια, πάθος, φιλοδοξία και προσπάθεια. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οι σπουδαίοι πρωταθλητές και τα έχουμε και εμείς.

Κανένας δεν μπορεί να κερδίσει μόνος, οπότε ευχαριστώ την ΑΕΚ, τον κύριο Πρόεδρο, την οικογένεια της ΑΕΚ, τον προπονητή, όλο το staff, τους παίκτες, τα μέλη της διοίκησης, όλους τους οπαδούς, όλα τα μέλη του συλλόγου και αυτούς που δουλεύουν για την ομάδα, που βοήθησαν να τα καταφέρουμε», έγραψε στο Instagram ο Μπρούνο Άλβες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόμβα Καμπάτσο κάνει άνω-κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ - Αντιδράει και... φεύγει ο MVP Ταβάρες! (BINTEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Alves Regufe Eduardo (@brunoralves2oficiall)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags