Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τέλος κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Ανακοινώθηκε πριν λίγο επίσημα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 17:04:00

Τέλος κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Ανακοινώθηκε πριν λίγο επίσημα!

Sportdog Team
Τέλος κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Ανακοινώθηκε πριν λίγο επίσημα!

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Δικεφάλου του Βορρά με ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Τούμπα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την αποχώρησή του.

ΠΑΟΚ: Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Γιασμίν Κούρτιτς από την Τούμπα, ο Δικέφαλος του Βορρά ενημέρωσε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία και με τον Νέλσον Ολιβέιρα, με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί και να τον αποχαιρετά.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η συνεργασία της με τον Νέλσον Ολιβέιρα θα ολοκληρωθεί στις 30.06.

Ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2021 για να αναλάβει το ρόλο του βασικού φορ. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στην προετοιμασία, σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα από πολύ νωρίς. Στις 12.08 στην Τούμπα κόντρα στη Μποέμιανς υπέστη ρήξη χιαστού κι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2021-22.

Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς έσπασε τα πλευρά του στην προετοιμασία. Ο Πορτογάλος φορ δεν το έβαλε κάτω, επανήλθε, πάλεψε, έδωσε τα πάντα και ολοκλήρωσε την πορεία του στην ομάδα, μετρώντας 45 συμμετοχές, 10 γκολ και τέσσερις ασίστ συνολικά.

Νέλσον σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας σου", αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags