Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πάει για κόλπο... γκρόσο ο ΠΑΟΚ - Ο πρώην παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις - Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 19:04:00

Πάει για κόλπο... γκρόσο ο ΠΑΟΚ - Ο πρώην παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις - Μήνυμα Γιώργου Σαββίδη

Sportdog Team
Πάει για κόλπο... γκρόσο ο ΠΑΟΚ - Ο πρώην παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις - Μήνυμα Γιώργου Σαββίδη

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Κώστας Σταφυλίδης και ο Έλληνας αμυντικός μετά από δύο σεζόν στην Μπόχουμ, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ θα αποχωρήσει επίσημα την 1η Ιουλίου.

ΠΑΟΚ: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Κώστας Σταφυλίδης και ο Έλληνας αμυντικός μετά από δύο σεζόν στην Μπόχουμ, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ θα αποχωρήσει επίσημα την 1η Ιουλίου.

Ο πολύπειρος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ με μήνυμα του στο instagram αποχαιρέτησε τον γερμανικό σύλλογο στον οποίο κατέγραψε συνολικά 45 συμμετοχές, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα και στην παραμονή της ομάδα στην Bundesliga για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, με δεδομένη την επιθυμία του ΠΑΟΚ να βρει αριστερό μπακ, καλύτερο του Ράφα Σοάρες, το τέλος της συνεργασίας του Κώστα Σταφυλίδη με τη Μπόχουμ, ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Σαββίδης του είχε στείλει δημοσίως μήνυμα: “Γύρνα σπίτι σου”, πρίν από τρία χρόνια, αλλά δεν είχε έρθει η ώρα. Ίσως τώρα , να ήρθε αυτή η ώρα!

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Σταφυλίδη:

«Τι σεζόν. Πραγματικά δύσκολη και έντονη, αλλά στο τέλος όλοι μαζί και με την τρελή υποστήριξη των φανταστικών φιλάθλων μας τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω την Μπόχουμ για αυτά τα δύο επιτυχημένα χρόνια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Και στους φανταστικούς φιλάθλους μας για την υποστήριξη και την αγάπη που έλαβα. Είστε η δύναμη αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ!»

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Marca - Πόστο και στην Νότιγχαμ εκτός από τον Ολυμπιακό ο Κορδόν (ΦΩΤΟ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kwstas Stafylidis (@stafylidis_kwstas)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags