Μονπελιέ: Και η γαλλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Λιβάι Γκαρσία όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ Μπερτράν Κενέτ, που ασχολείται με θέματα του συλλόγου σε ραδιοφωνικό εκπομπή στην χώρα και συγκεκριμένα στον France Bleu Hérault.

Συνεχίζεται το... σήριαλ με το ενδιαφέρον ομάδων για Λιβάι - Έσκασε νέο ρεπορτάζ από χώρα της Ευρώπης

«Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας πραγματικός στόχος, είναι επιβεβαιωμένο. Το πρόβλημα με αυτό τον παίκτη είναι ότι η ΑΕΚ ζητά 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι αυτός ο τύπος παίκτη δεν θα αγοραστεί ποτέ άμεσα από αγγλικές ή γερμανικές ομάδες, θα πρέπει πρώτα να περάσει από ένα ενδιάμεσο πρωτάθλημα.

Κανένας δεν θα έρθει να δώσει 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία. Η τιμή είναι πιο κοντά στα 8 ή 10 εκατ. ευρώ και οι ιθύνοντες της Μονπελιέ εργάζονται για να κατεβάσουν την τιμή του. Εργάζονται μάλιστα σκληρά, γιατί είναι ένας παίκτης που ο σύλλογος παρακολουθεί στενά», αναφέρει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Μονπελιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό - Έλληνας σκόρερ από Αμερική με καλό σουτ - 14,1 πόντους μ.ο. και αμυντικός (Vid)
Συνεχίζεται το... σήριαλ με το ενδιαφέρον ομάδων για Λιβάι - Έσκασε νέο ρεπορτάζ από χώρα της Ευρώπης