Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποια τα δεδομένα για την μεταγραφή Νάρεϊ - Το ενδιαφέρον των ομάδων και τα "θέλω" του παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-11 20:24:00

Ποια τα δεδομένα για την μεταγραφή Νάρεϊ - Το ενδιαφέρον των ομάδων και τα "θέλω" του παίκτη

Sportdog Team
Ποια τα δεδομένα για την μεταγραφή Νάρεϊ - Το ενδιαφέρον των ομάδων και τα "θέλω" του παίκτη

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν τον Κάλεντ Νάρεϊ με την Τουρκία, ωστόσο, από πλευράς ΠΑΟΚ δεν τίθεται συζήτηση.

ΠΑΟΚ: Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν τον Κάλεντ Νάρεϊ με την Τουρκία, ωστόσο, από πλευράς ΠΑΟΚ δεν τίθεται συζήτηση.Προτού πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν, ο Κάλεντ Νάρεϊ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανία πως του έχει μεταφερθεί -μέσω των εκπροσώπων του- ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω ήδη παρατηρήσει μέσω των συμβούλων μου ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι τιμή, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ» ενώ σε ερώτηση το αν θα είναι του χρόνου στην ομάδα (σ.σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025), σημείωσε πως:

«Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Μετά το τέλος της σεζόν, σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις και εξέταση του τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Πάντα παίρνω απόφάσεις με γνώμονα την οικογένειά μου. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το πρώτο μου σημείο επαφής».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε συνδυασμό με το γεγονός πως έκλεισε με θετικό πρόσημο την πρώτη του σεζόν, σημειώνοντας γκολ και 11 ασίστ, με τους συμπαίκτες του να τον «τιμούν» με το βραβείο του MVP δεδομένης της επίδρασης που είχε φέτος στην ομάδα, άνοιξαν τη συζήτηση περί ενδιαφέροντος για τον Νάρεϊ από ομάδες της Τουρκίας.

Σενάρια που δεν απασχολούν ιδιαιτέρως τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς για τους Θεσσαλονικείς δεν υφίσταται καμία συζήτηση μεταγραφής του έμπειρου εξτρέμ. Επιπλέον, στα 28 του και βάσει της λογικής που επικρατεί στην αγορά (με εξαίρεση τις ομάδες από την Αραβία που το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο) είναι δύσκολο να έρθει μια πρόταση που να ικανοποιεί τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ για να μπει και σε αυτήν την διαδικασία. Πόσo μάλλον όταν ήδη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ψάχνει τουλάχιστον 6-7 παίκτες…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο... τραπέζι με πρόταση 10 εκατ. για ξένο άσο ο ΠΑΟΚ - Η πρώτη κίνηση Σαββίδη, τι ζήτησε ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags