Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη ανατροπή! Χάλασε "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-11 20:56:00

Μεγάλη ανατροπή: Χάλασε "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή: Χάλασε "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις

Μπορεί να ήταν στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου του Βορρά για την επιθετική ενίσχυση της ομάδας, όμως φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μίκαελ Κρμέντσικ: "Βόμβα" από την Κύπρο μιας και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα balla.com.cy ο Τσέχος επιθετικός, που ήταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

«Διπλή και συνάμα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Απόλλωνα, ο οποίος συμφώνησε με τον Τσέχο επιθετικό Μίκαελ Κρμέντσικ, καθώς επίσης και με τον Σκοπιανό Μπεσάρτ Αμπντουραχίμι, γνωστό μας από τη θητεία του στην Πάφος FC τη σεζόν που ολοκληρώθηκε! Η ομάδα της Λεμεσού τα έχει βρει σε όλα και με τους δύο ποδοσφαιριστές και λίαν συντόμως θα προκύψει και η επίσημη ανακοίνωση!

Ο 30χρονος Κρμέντσικ αγωνίστηκε πέρυσι στην πολωνική Περσίγια σκοράροντας 10 γκολ σε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ κουβαλάει ένα πολύ βαρύ βιογραφικό, αγωνιζόμενος επίσης σε Σλάβια Πράγας, ΠΑΟΚ, Κλαμπ Μπριζ, Βικτόρια Πλζεν, Ντούκλα Πράγας, Μπάνικ Οστράβα, Βλάσιμ, Τσάσλαβ και Μπάνικ Σοκόλοβ!

Ο Αμπντουραχίμι δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είναι γνωστός από την θητεία του στην Πάφος FC. Στο περσινό πρωτάθλημα σκόραρε 8 γκολ σε 25 συμμετοχές», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Μίκαελ Κρμέντσικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαντσίνι για ΠΑΟ - Προτάθηκε στους Big-4 ο "Κύπριος Χατζηδιάκος" - "Κόπηκαν" Τζαβέλλας και Κάργας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags