Στα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League Κ17, εκεί όπου μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ολυμπιακός νίκησε 5-4 τον ΠΑΟΚ στην παράταση!

Όπως τόνισε, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να στηριχθεί στους δικούς του μικρούς στο μέλλον και να τους πλαισιώσει με μεταγραφές από το εξωτερικό με εμπειρία και ταλέντο: «Δεν μπορείς να βρεις Κωνσταντέλια και Τζίμα στο εξωτερικό σε αυτές τις ηλικίες. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση αυτή. Έχει πάρα πολλούς παίκτες επιπέδου στις ακαδημίες του. Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν τον συνδυαμό. Να έχει τους νέους για να τους μπολιάσει με μερικές προσωπικότητες από τις μεταγραφές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρώτη ομάδα και στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά στην απόκτηση μεσοεπιθετικού και μεσοαμυντικού, με το θέμα της απόκτησης των δύο φορ να είναι πιο δύσκολο.

Τέλος, αποκάλυψε πως αύριο θα μάθουμε τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κατά την παρουσία του στην Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο... τραπέζι με πρόταση 10 εκατ. για ξένο άσο ο ΠΑΟΚ - Η πρώτη κίνηση Σαββίδη, τι ζήτησε ο Λουτσέσκου!