Facebook Pixel Πεπ Γκουαρντιόλα: Απίστευτη αποκάλυψη από ομάδα του Big5: "Παραλίγο να φέρουμε Γκουαρντιόλα, είχαμε κλείσει τον Μάτα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 13:20:00

Απίστευτη αποκάλυψη από ομάδα του Big5: "Παραλίγο να φέρουμε Γκουαρντιόλα, είχαμε κλείσει τον Μάτα"!

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη από ομάδα του Big5: "Παραλίγο να φέρουμε Γκουαρντιόλα, είχαμε κλείσει τον Μάτα"!

Χάσαμε την ευκαιρία να δούμε στους ελληνικούς πάγκους τον Ισπανό προπονητή...

Στην αποκάλυψη ότι ο Άρης είχε προσπαθήσει προ ετών να έρθει σε συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία προχώρησε ο Γιάννης Κόντης.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικιών ανέφερε σε συνέντευξή του στο Metropolis, ότι υπήρχαν επαφές με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, όταν ο Άρης θα επέστρεφε στην πρώτη κατηγορία από την Β΄Εθνική, και ο Γκουαρντιόλα ήταν τεχνικός στην Μπαρτσελόνα Β.

Μάλιστα, ανέφερε ότι οι Κίτρινοι είχαν "κλείσει" και τον Χουάν Μάτα, αλλά η μεταγραφή χάλασε για 30.000 ευρώ.

Αρχικά ανέφερε για τον Γκουαρντιόλα:

«Τη χρονιά που είχε ανέβει ο Άρης από τη Β Εθνική, είχαμε αποφασίσει να ασχοληθούμε με ένα μοντέλο με λάτιν ποδοσφαιριστές, εμείς βάλαμε στο πλάνο τον Γκουαρντιόλα που τότε ήταν προπονητής στη Μπαρτσελόνα Β , είχαμε κάνει ένα ταξίδι στην Ισπανία, με τον ίδιο να έρχεται και στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του και πήραμε τον Όγιος».

Για τους λόγους που δεν ήρθε:

«Τότε η ομάδα είχε νοοτροπία β εθνικής, είχε έρθει ο Πεπ στη Θεσσαλονίκη και είδε τις εγκαταστάσεις και την κατάσταση στα αποδυτήρια με πεταμένα ρούχα σε καρότσια σούπερμαρκετ, κάλτσες , παπούτσια και αυτό ήταν ένας λόγος που αποφάσισε να μην έρθει στην ομάδα, με τον Όγιος να είναι ο εκλεκτός».

Για τον Μάτα:

«Είχαμε κλείσει τη μεταγραφή του Χουάν Μάτα, αλλά χάλασε για 30.000 ευρώ που ήθελε ο ίδιος για την προμήθεια της μεταγραφής, ενώ τότε αυτό που δινόταν ήταν το μάξιμουμ 5.000 ευρώ, με τον πατέρα του στη συνέχεια να γίνεται μάνατζερ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτίνεθ μαζί με μπακ 5 εκατ. και… Μπάρε στον Ολυμπιακό - Αναλαμβάνει ομάδα Σούπερ Λιγκ ο Γκαρσία!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags