Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καλή μπάλα η Γρανάδα με Μαρτίνεθ… έριξε την Εσπανιόλ - Δεν θέλει δύο φορ - Πουάδο στον Ολυμπιακό" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 17:55:00

"Καλή μπάλα η Γρανάδα με Μαρτίνεθ… έριξε την Εσπανιόλ - Δεν θέλει δύο φορ - Πουάδο στον Ολυμπιακό" (Vid)

του Γιώργου Κτενά

Η καριέρα του Ισπανού, το σύστημά του και η... μεταγραφή! Τι έκανε τα τελευταία χρόνια στη La Liga ο 42χρονος κόουτς, γιατί τον έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κορδόν και ποιον εξτρέμ θα μπορούσε να φέρει μαζί του σε καλή τιμή;

Ολυμπιακός: Προβάδισμα φαίνεται ότι έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον πάγκο των Πειραιωτών, καθώς μετά την αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου εδώ στο sportdog από το απόγευμα της Δευτέρας για την άφιξή του στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα, ήδη από το πρωί της Τρίτης τα ερυθρόλευκα Μέσα επιβεβαιώνουν μαζικά το ρεπορτάζ.

Ποιος είναι, όμως, ο 42χρονος τεχνικός που έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κορδόν και τον προορίζει για τον ερυθρόλευκο πάγκο; Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τεριακή, που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες.

 "Καλή μπάλα με τη Γρανάδα - Θα αντέξει την πίεση στον Ολυμπιακό; - Μπορεί να φέρει τον Πουάδο"

"Κόντεψε να ρίξει την Εσπανιόλ, στην ουσία την έριξε. Αλά στη Γρανάδα είχε κάνει καλή δουλειά, την είχε βγάλει και στην Ευρώπη με καλή μπάλα", ανέφερε αρχικά ο Γ. Τεριακής.

Πώς του αρέσει να παίζει;

"Με 4-2-3-1, σπάνια παίζει με δύο επιθετικούς μπροστά".

Μπορεί να αντέξει στην πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό;

"Δεν ξέρω αν θα αντέξει αυτή την πίεση, στην Εσπανιόλ πάντως δεν την άντεξε. Όλο έλεγε ότι δουλεύει καλά η ομάδα απλά δεν τη έρχονται τα αποτελέσματα. Αλλά με τον Λουίς Γκαρσία στον πάγκο της η ομάδα, από όταν αποχώρησε ο Μαρτίνεθ, παραλιγο να σωθεί. Βέβαια ήταν άλλος προπονητής στην Γρανάδα ο Μαρτίνεθ και άλλος στην Εσπανιόλ". 

'Ηδη έχει γραφτεί το όνομα του Βίνι - Υπάρχει άλλος παίκτης από τη θητεία του στην Εσπανιόλ που θα μπορούσε να απασχολήσει αν έρθει στον Ολυμπιακό;

"Ο Πουάδο είναι καλός, εξτρέμ, και τώρα που έπεσε η ομάδα μπορεί να τον παραχωρήσει σε λογική τιμή" .

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει κάθε ρεκόρ ο Μαρινάκης με deal 60 εκατομμυρίων - Εμπλοκή Μέσι, Μπέκαμ και... Ίντερ Μαϊάμι! (Vid) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags