Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βγάζει μάτια δανεικός του Ολυμπιακού - Χρονιά-όνειρο με 9 γκολ και 2 ασίστ - Στα 4 εκατ. ευρώ η αξία του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-14 08:45:00

Βγάζει μάτια δανεικός του Ολυμπιακού - Χρονιά-όνειρο με 9 γκολ και 2 ασίστ - Στα 4 εκατ. ευρώ η αξία του!

Sportdog Team
Βγάζει μάτια δανεικός του Ολυμπιακού - Χρονιά-όνειρο με 9 γκολ και 2 ασίστ - Στα 4 εκατ. ευρώ η αξία του!

Τρομερά πράγματα έκανε τη φετινή σεζόν παίκτης που αγωνίζεται ως δανεικός από τους Ερυθρόλευκους και αναμένεται να επιστρέψει στο λιμάνι.

Σπουδαίες εμφανίσεις με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης πραγματοποίησε φέτος ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος αγωνίστηκε στους Βέλγους ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός "έγραψε" 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Jupiler Pro League, πετυχαίνοντας 9 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ, σε μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του.

Μάλιστα, η φετινή του παρουσία εκτόξευσε και την χρηματιστηριακή του αξία στα 4 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt, νούμερο που συνιστά την κορυφαία επίδοση για τον Δανό σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για παίκτη της Σταντάρ.

Όσο για το μέλλον του, ο 28χρονος άσος είχε δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στο Βέλγιο και την ομάδα της Λιέγης, όμως τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνεθ - "Φέρνει τον δικό του... Μπουχαλάκη - Χαφ 7 εκατ. στον Ολυμπιακό" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags