Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ορμπελίν Πινέδα: Νικολακόπουλος - "Μην έγινε λάθος, και τα 8 εκατ. για Πινέδα είναι από τον Ολυμπιακό!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-14 14:04:00

Νικολακόπουλος: "Μην έγινε λάθος, και τα 8 εκατ. για Πινέδα είναι από τον Ολυμπιακό!"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Μην έγινε λάθος, και τα 8 εκατ. για Πινέδα είναι από τον Ολυμπιακό!"

Υπάρχει ενδιαφέρον από τους "αιώνιους" για τον Μεξικανό άσο που έπαιξε φέτος δανεικός στην ΑΕΚ και πωλείται από τη Θέλτα πολύ ακριβά;

Στο θέμα προπονητή αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6και τόνισε πως στον Ολυμπιακό αναμένουν σήμερα-αύριο τις οριστικές εξελίξεις με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, και αν πάνε όλα καλά, εκείνος θα είναι ο επόμενος προπονητής των Πειραιωτών, παρότι από την Ισπανία λέγεται ότι τον θέλει και η Θέλτα.

Σε ερώτηση του Αντώνη Καρπετόπουλου, σχετικά με το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για παίκτες της Εσπανιόλ, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως υπάρχει ένας όρος στα συμβόλαια των πέντε καλύτερων, που τους καθιστά ελεύθερους για την επόμενη σεζόν, λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στη LaLiga 2, και έτσι υπάρχει ήδη πληροφορία από την Ισπανία, ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει κάποιον από την πρώην ομάδα του Μαρτίνεθ, με τις εικασίες να στρέφονται στον Καμπρέρα.

Σε σχέση με το ρεπορτάζ από το Βίγκο, περί εμπλοκής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του Πινέδα, αναρωτήθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου, μήπως η ισπανική εφημερίδα έκανε λάθος, και την προσφορά των 8 εκατ. ευρώ στη Θέλτα για τον Μεξικανό άσο, δεν την έκαναν οι «πράσινοι» αλλά οι Πειραιώτες, που συνηθίζουν τέτοιες κινήσεις, θυμίζοντας την αγορά του Μπιέλ με 6 εκατ. ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για να καταλήξει, πάντως, ότι από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν προκύπτει ότι έχει ασχοληθεί με την περίπτωση της μεταγραφής του παίκτη της ΑΕΚ που ανήκει στη Θέλτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags