Facebook Pixel Εμπαγιέ Ντιάν: Επιβεβαιώνει για ΠΑΟΚ ο Ντιάν - "Ναι συζητάμε, γνωρίζω την ομάδα" - Περισσότερα γκολ από Ολιβέιρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 09:07:00

Επιβεβαιώνει για ΠΑΟΚ ο Ντιάν - "Ναι συζητάμε, γνωρίζω την ομάδα" - Περισσότερα γκολ από Ολιβέιρα!

Sportdog Team
Επιβεβαιώνει για ΠΑΟΚ ο Ντιάν - "Ναι συζητάμε, γνωρίζω την ομάδα" - Περισσότερα γκολ από Ολιβέιρα!

Το ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά επιβεβαίωσε ο Εμπαγιέ Ντιάν.

Ο 31χρονος επιθετικός από την Σενεγάλη ήρθε χθες στο προσκήνιο για χάρη του ΠΑΟΚ, καθώς έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Καραγκιουμρούκ, όπου έβγαλε μάτια πέρυσι με 25 γκολ σε 35 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Ντιάν επιβεβαίωσε στην "Metrosport" τις διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο τονίζοντας ότι γνωρίζει την ομάδα και την δυναμική της, ενώ έκανε αναφορά και στον κόσμο της!

Φυσικά, το όνομά του "παίζει" και για αρκετές τουρκικές ομάδες, με τις απολαβές του να κυμαίνονται άνω του εκατομμυρίου, ενώ σε σύγκριση με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο αναλυτής Τάσος Ματθαίου, εξήγησε ότι ο Σενεγαλέζος είναι καλύτερος σκόρερ, αφού κάνει γκολ μία στις 3 ευκαιρίες του.

Όπως ανέφερε ο Ματθαίου στο Metropolis 95,5 συγκεκριμένα: «Ο Κολοβέτσιος τα είπε σχεδόν όλα. Με πρόλαβε. Κινείται και πιο πίσω, δεν θα περιμένει την μπάλα στο κουτί, αλλά αυτή είναι η δουλειά του, να σκοράρει μέσα από την περιοχή. 

Φέτος έκανε 25 γκολ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, 15 με το δεξί, πέντε με το κεφάλι και πέντε με το αριστερό. Τα μισά τα έκανε σε χτίσιμο επίθεσης, έξι στην αντεπίθεση, τρία από κόρνερ, ένα γκολ από φάουλ και δύο με πέναλτι. Σκοράρει με πολλούς τρόπους, δεν είναι μοναδιάστατος. 

Ένα τέτοιο κορμί όταν κάνει γκολ και στην κόντρα σημαίνει ότι είναι και αρκετά κινητικός. Είχε 0.5 χ goal. Ο Πίρλο είναι ένας προπονητής που του αρέσει το χτίσιμο, όπως και του Λουτσέσκου, και αυτό θα τον βολέψει. 

Είναι ένας παίκτης που μοιάζει με τα χαρακτηριστικά του Ολιβέιρα, είχε περισσότερα γκολ, βέβαια, φέτος. Aνά τρία σουτ σκοράρει, έχει 35% περίπου. Έτσι όπως είναι το σουλούπι του ταιριάζει για στράικερ, έχει έφεση με τα δίχτυα. Έχει περάσει σε μικρή ηλικία από την Γιουβέντους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τί θα κάνει ο ΠΑΟΚ; - Ομάδα με... γερό πορτοφόλοι επιμένει - Έρχεται σούπερ πρόταση για Κωνσταντέλια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags