Facebook Pixel Στίβεν Τσούμπερ: Τρομερές ατάκες Τσούμπερ για την φετινή σεζόν της ΑΕΚ - "Απερίγραπτα όσα έζησα" - Μήνυμα για τον κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 05:11:00

Τρομερές ατάκες Τσούμπερ για την φετινή σεζόν της ΑΕΚ - "Απερίγραπτα όσα έζησα" - Μήνυμα για τον κόσμο

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Τσούμπερ για την φετινή σεζόν της ΑΕΚ - "Απερίγραπτα όσα έζησα" - Μήνυμα για τον κόσμο

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας τους έκανε ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όπου αναφέρθηκε στα όσα έζησε τη φετινή χρονιά με την Ένωση φτάνοντας στην κατάκτηση του νταμπλ.

Στίβεν Τσούμπερ: Κάτι παραπάνω από καλή ήταν η φετινή χρονιά του Ελβετού με την ΑΕΚ, όπου και κατέκτησε το νταμπλ, με τον ίδιο να επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του και να μιλάει στην ιστοσελίδα 20Minuten όπου χαρακτήρισε «απερίγραπτα» τα όσα έζησε. «Η ευφορία στις τάξεις των οπαδών είναι τεράστια. Μας ευχαρίστησαν όχι μόνο γιατί τα κατακτήσαμε, αλλά γιατί παλέψαμε και παίξαμε καλύτερα», σημείωσε.

Για την απόφασή του να μπει στο χειρουργείο και να μην πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ: «Δεν γινόταν αλλιώς. Ο κόσμος θα ρωτούσε τι πήγαινε λάθος με μένα».

Για την επανεμφάνισή του στην Εθνική Ελβετίας: «Αισθάνομαι σπίτι ξανά. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ποτέ δεν ερχόμουν στην Εθνική ομάδα απλά για να βρίσκομαι εκεί. Είμαι πολύ φιλόδοξος γι' αυτό», είπε ο Στίβεν Τσούμπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο - Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη - Τα "έσκασε" χοντρά για top όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags